Balsamico azijn uit Modena van La Chinata

7.1 € / ml
3.47 € (BTW inclusief)
Deze balsamico azijn uit Modena van La Chinata is een uit Italië afkomstige azijn, uit de regio Emilia-Romagna in Noord Italië. Azijn uit Modena, niet zoals andere azijnen, wordt direct bereidt met de most van wijn en tijdens de bereiding worden oude en nieuwe azijnen toegevoegd om het beste resultaat te verkrijgen. Ze wordt gerijpt op houten vaten gedurende minstens 4 tot 5 jaar. De smaak is sterk en licht zoetig. Azijn uit Modena is excellent voor het aanmaken van salades en door zijn sterke smaak heeft u niet veel nodig (ongeveer een theelepel per persoon). De azijn is ook zeer geschikt als begeleiding bij gegrild vlees en andere warme gerechten: net voor u het van het vuur haalt toevoegen. Deze azijn werd vroeger al balsamico genoemd want het werd gebruikt tegen reuma, waarbij het op de te behandelen plek als een balsem werd gewreven. Op een koele plaats bewaren, weg van hitte, licht en producten met een sterk aroma. Het bezinksel dat zich waarschijnlijk op de bodem van de fles bevindt betekent geen mindere kwaliteit, het is een natuurlijk fenomeen bij deze azijn.
 
Toevoegen mandje
  • MERK
  • REVIEWS
  • VERZENDKOSTEN
  • RETOUREN

LA CHINATA

De geschiedenis van La Chinata start rond 1932, wanneer hun voorvaderen begonnen met het persen van olijven die van de regio van de sierra de gata (‘gebergte van de kat’) kwamen, in de provincie Cáceres. In die tijd verkreeg men de olie uit zeer primitieve oliemolens. De olijven werden in de stenen of versteende molens verwerkt om verbrijzeld te worden. Zo werd er een pasta verkregen die daarna in een pers werd gestoken om de olijfolie eruit te persen. La Chinata legt zich toe op het bereiden van fijnproevers producten en cosmetische producten gebaseerd op extra virgen olijfolie.
Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.

SCHRIJF UW REVIEW
Schrijf uw review over Balsamico azijn uit Modena van La Chinata
Uw waardering voor dit product
Klik op de sterretjes
Land: Provincie: Postcode:

Geschatte verzendkosten: . Levertijd: werkdagen.

Leveringskosten naar zijn gratis bij bestellingen over de €*.

U kunt de exacte verzendkosten berekenen voordat u de definitieve aankoop indient. Hiervoor dient u uw land en/of regio in te voeren.

Wij versturen aan alle landen binnen de Europese Unie en Monaco. Wij versturen niet aan Zwitserland, noch naar de Canarische Eilanden. Klik hier om alle verzend- en leveringskosten te zien.

Gratis verzending *
Bestellingen boven de 200 €: Gibraltar, Portugal, Spanje, Spanje Balearen en Zuid-Frankrijk.
Bestellingen boven de 250 €: Andorra, Oostenrijk, België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Luxemburg, Nederland en Verenigd Koninkrijk.
Bestellingen boven de 350 €: Bulgarije, Kroatië, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Letland, Litouwen, Malta, Monaco, Polen, Roemenië, Slowakije, Slovenië en Zweden.
* Zorg ervoor dat alle producten uit de bestelling van dezelfde producent zijn.
Wanneer het product niet in goede staat is aangekomen of niet klopt met uw bestelling, vervangen wij deze voor een nieuw product of storten we uw betaling terug.

Hoe weet ik of mijn product in slechte staat is?

Klik hier om onze Retour-voorwaarden te zien

Nieuwsbrief
AANMELDEN
Registreer u gratis voor onze nieuwsbrief en ontvang informatie over onze aanbiedingen, kortingen, enz!