Hamklem Evolution -draaibaar- van Sagra

1 Eenheid
750.01 € (BTW inclusief)
De beste professionele hamklem met een systeem dat om de ham heen draait. Met een kantelsysteem en schijfrem om de ham te kunnen draaien in de gewenste positie. Inclusief een ergonomisch bord van polyethyleen om de (schouder)ham op te plaatsen. Laterale uitlijning van de ham om deze in correcte paralelle positie te kunnen krijgen. Met extra optie om schouderham goed te kunnen plaatsen. OPMERKING: Deze hamklem wordt zonder ham geleverd.
 
Toevoegen mandje
  • MERK
  • REVIEWS
  • VERZENDKOSTEN
  • RETOUREN

SAGRA

Sagra Innovaties is een familie-bedrijf met uitgebreide professionele ervaring op het gebied van uitvindingen en patenten. De ham-standaarden van Sagra zijn een resultaat van een verstrekkende samenwerking met het Beroeps Centrum voor mensen met een verstandelijke handicap (AFANDICE).
Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.

SCHRIJF UW REVIEW
Schrijf uw review over Hamklem Evolution -draaibaar- van Sagra
Uw waardering voor dit product
Klik op de sterretjes
Land: Provincie: Postcode:

Geschatte verzendkosten: . Levertijd: werkdagen.

Leveringskosten naar zijn gratis bij bestellingen over de €*.

U kunt de exacte verzendkosten berekenen voordat u de definitieve aankoop indient. Hiervoor dient u uw land en/of regio in te voeren.

Wij versturen aan alle landen binnen de Europese Unie en Monaco. Wij versturen niet aan Zwitserland, noch naar de Canarische Eilanden. Klik hier om alle verzend- en leveringskosten te zien.

Gratis verzending *
Bestellingen boven de 200 €: Gibraltar, Portugal, Spanje, Spanje Balearen en Zuid-Frankrijk.
Bestellingen boven de 250 €: Andorra, Oostenrijk, België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Luxemburg, Nederland en Verenigd Koninkrijk.
Bestellingen boven de 350 €: Bulgarije, Kroatië, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Letland, Litouwen, Malta, Monaco, Polen, Roemenië, Slowakije, Slovenië en Zweden.
* Zorg ervoor dat alle producten uit de bestelling van dezelfde producent zijn.
Wanneer het product niet in goede staat is aangekomen of niet klopt met uw bestelling, vervangen wij deze voor een nieuw product of storten we uw betaling terug.

Hoe weet ik of mijn product in slechte staat is?

Klik hier om onze Retour-voorwaarden te zien

Nieuwsbrief
AANMELDEN
Registreer u gratis voor onze nieuwsbrief en ontvang informatie over onze aanbiedingen, kortingen, enz!