Hamklem Evolution draaibaar en met kaakklem op een basis van 4 cm van Sagra

1 Eenheid
1084.83 € (BTW inclusief)
De beste professionele hamklem met een draaisysteem om de ham om te wentelen. De klem heeft een kantelsysteem en schijfremmen om de ham te kantelen en in de gewenste positie vast te zetten. Inclusief een ergonomische basis van silestone van 4cm dik om de ham of schouderham gemakkelijk te ondersteunen. Ook is laterale verplaatsing mogelijk om de ham correct in lijn te krijgen met het steunvlak. Alternatieve posities om schouderhammen te plaatsen. Geeft een exceptioneel goede grip op de ham.
 
Toevoegen mandje
  • MERK
  • REVIEWS
  • VERZENDKOSTEN
  • RETOUREN

SAGRA

Sagra Innovaties is een familie-bedrijf met uitgebreide professionele ervaring op het gebied van uitvindingen en patenten. De ham-standaarden van Sagra zijn een resultaat van een verstrekkende samenwerking met het Beroeps Centrum voor mensen met een verstandelijke handicap (AFANDICE).
Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.

SCHRIJF UW REVIEW
Schrijf uw review over Hamklem Evolution draaibaar en met kaakklem op een basis van 4 cm van Sagra
Uw waardering voor dit product
Klik op de sterretjes
Land: Provincie: Postcode:

Geschatte verzendkosten: . Levertijd: werkdagen.

Leveringskosten naar zijn gratis bij bestellingen over de €*.

U kunt de exacte verzendkosten berekenen voordat u de definitieve aankoop indient. Hiervoor dient u uw land en/of regio in te voeren.

Wij versturen aan alle landen binnen de Europese Unie en Monaco. Wij versturen niet aan Zwitserland, noch naar de Canarische Eilanden. Klik hier om alle verzend- en leveringskosten te zien.

Gratis verzending *
Bestellingen boven de 200 €: Gibraltar, Portugal, Spanje, Spanje Balearen en Zuid-Frankrijk.
Bestellingen boven de 250 €: Andorra, Oostenrijk, België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Luxemburg, Nederland en Verenigd Koninkrijk.
Bestellingen boven de 350 €: Bulgarije, Kroatië, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Letland, Litouwen, Malta, Monaco, Polen, Roemenië, Slowakije, Slovenië en Zweden.
* Zorg ervoor dat alle producten uit de bestelling van dezelfde producent zijn.
Wanneer het product niet in goede staat is aangekomen of niet klopt met uw bestelling, vervangen wij deze voor een nieuw product of storten we uw betaling terug.

Hoe weet ik of mijn product in slechte staat is?

Klik hier om onze Retour-voorwaarden te zien

Nieuwsbrief
AANMELDEN
Registreer u gratis voor onze nieuwsbrief en ontvang informatie over onze aanbiedingen, kortingen, enz!