Hamklem Elite in RVS van Buarfe in het zwart

1 Eenheid
666.71 € (BTW inclusief)
De hamklem Elite in RVS van Buarfe wordt geproduceerd in Spanje. Het onderstel is gemaakt van zwart polyethyleen (PE-500). Alle onderdelen zijn gemaakt van roestvrij staal volgens de Europese AISI-304 norm en zwart polyethyleen (PE-500). De Elite hamklem is een van de meest complete hamklemmen op de markt. Met een eenvoudige beweging van het onderste deel zet u de ham in de positie die u wenst, zowel verticaal als horizontaal. De klem heeft een scharnierende en draaibare kop waarmee je de ham kunt draaien zonder het been los te maken. De klem is ook voorzien van een systeem met draaiende pinnen waardoor deze geschikt is voor een ham van eender welke vorm of formaat.
 
Toevoegen mandje
  • MERK
  • REVIEWS (1)
  • VERZENDKOSTEN
  • RETOUREN

BUARFE

Buarfe SL is een in 1992 opgericht bedrijf met als primaire doelstelling kwalitatief hoogwaardige producten aanbieden tegen een concurrerende prijs. Buarfe SL is een producent van ambachtelijke ham-houders en standaarden voor de nationale en internationale markt. Het bedrijf heeft een eigen ontwerp- en innovatie-afdeling om ham-standaarden, waarbij de doelstelling is het leven van de consument te verbeteren door het aanbieden van ham-standaards met een ontwerp dat snijden gemakkelijk en zonder risico's maakt. Momenteel worden de ham-houders van Buarfe in 18 EU landen vercommercialiseerd.
Nota:
Schnelle und unkomplizierte Lieferung
"Sehr gut"
1

SCHRIJF UW REVIEW
Schrijf uw review over Hamklem Elite in RVS van Buarfe in het zwart
Uw waardering voor dit product
Klik op de sterretjes
Land: Provincie: Postcode:

Geschatte verzendkosten: . Levertijd: werkdagen.

Leveringskosten naar zijn gratis bij bestellingen over de €*.

U kunt de exacte verzendkosten berekenen voordat u de definitieve aankoop indient. Hiervoor dient u uw land en/of regio in te voeren.

Wij versturen aan alle landen binnen de Europese Unie en Monaco. Wij versturen niet aan Zwitserland, noch naar de Canarische Eilanden. Klik hier om alle verzend- en leveringskosten te zien.

Gratis verzending *
Bestellingen boven de 200 €: Gibraltar, Portugal, Spanje, Spanje Balearen en Zuid-Frankrijk.
Bestellingen boven de 250 €: Andorra, Oostenrijk, België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Luxemburg, Nederland en Verenigd Koninkrijk.
Bestellingen boven de 350 €: Bulgarije, Kroatië, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Letland, Litouwen, Malta, Monaco, Polen, Roemenië, Slowakije, Slovenië en Zweden.
* Zorg ervoor dat alle producten uit de bestelling van dezelfde producent zijn.
Wanneer het product niet in goede staat is aangekomen of niet klopt met uw bestelling, vervangen wij deze voor een nieuw product of storten we uw betaling terug.

Hoe weet ik of mijn product in slechte staat is?

Klik hier om onze Retour-voorwaarden te zien

Nieuwsbrief
AANMELDEN
Registreer u gratis voor onze nieuwsbrief en ontvang informatie over onze aanbiedingen, kortingen, enz!