Hamklem Cádiz eikenhoutkleurig beukenhout van Buarfe

1 Eenheid
69.7 € (BTW inclusief)
De hamklem Cádiz van Buarfe is een in Spanje vervaardigde hamklem van eerste kwaliteit Chileens beukenhout. De klem heeft een stalen beslag en pinnen met de afwerking van het oppervlak in glanzend chroom. Het druksysteem door een soort schaar maakt deze klem ideaal voor gekookte en ontbeende hammen.
 
Toevoegen mandje
  • MERK
  • REVIEWS (1)
  • VERZENDKOSTEN
  • RETOUREN

BUARFE

Buarfe SL is een in 1992 opgericht bedrijf met als primaire doelstelling kwalitatief hoogwaardige producten aanbieden tegen een concurrerende prijs. Buarfe SL is een producent van ambachtelijke ham-houders en standaarden voor de nationale en internationale markt. Het bedrijf heeft een eigen ontwerp- en innovatie-afdeling om ham-standaarden, waarbij de doelstelling is het leven van de consument te verbeteren door het aanbieden van ham-standaards met een ontwerp dat snijden gemakkelijk en zonder risico's maakt. Momenteel worden de ham-houders van Buarfe in 18 EU landen vercommercialiseerd.
Nota:
Très bon produit
"Je l'ai acheté pour offrir à Noël à ma sœur, ça semble robuste et pratique (autrement mieux en tous cas, que les supports en bois vendus généralement avec les jambons !!!). Je vais peut-être m'en commander un. Le couteau avec la sécurité est aussi très bien."
1

SCHRIJF UW REVIEW
Schrijf uw review over Hamklem Cádiz eikenhoutkleurig beukenhout van Buarfe
Uw waardering voor dit product
Klik op de sterretjes
Land: Provincie: Postcode:

Geschatte verzendkosten: . Levertijd: werkdagen.

Leveringskosten naar zijn gratis bij bestellingen over de €*.

U kunt de exacte verzendkosten berekenen voordat u de definitieve aankoop indient. Hiervoor dient u uw land en/of regio in te voeren.

Wij versturen aan alle landen binnen de Europese Unie en Monaco. Wij versturen niet aan Zwitserland, noch naar de Canarische Eilanden. Klik hier om alle verzend- en leveringskosten te zien.

Gratis verzending *
Bestellingen boven de 200 €: Gibraltar, Portugal, Spanje, Spanje Balearen en Zuid-Frankrijk.
Bestellingen boven de 250 €: Andorra, Oostenrijk, België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Luxemburg, Nederland en Verenigd Koninkrijk.
Bestellingen boven de 350 €: Bulgarije, Kroatië, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Letland, Litouwen, Malta, Monaco, Polen, Roemenië, Slowakije, Slovenië en Zweden.
* Zorg ervoor dat alle producten uit de bestelling van dezelfde producent zijn.
Wanneer het product niet in goede staat is aangekomen of niet klopt met uw bestelling, vervangen wij deze voor een nieuw product of storten we uw betaling terug.

Hoe weet ik of mijn product in slechte staat is?

Klik hier om onze Retour-voorwaarden te zien

Nieuwsbrief
AANMELDEN
Registreer u gratis voor onze nieuwsbrief en ontvang informatie over onze aanbiedingen, kortingen, enz!