Serrano ham Duroc van de eeuw van Dionisio Sánchez - heel

6.5 - 7 kg 12.1 € / kg
85.12 € (BTW inclusief)
Deze hele duroc ham van de eeuw van Dionisio Sánchez is gemaakt van geselecteerde vette varkens op leeftijd. De rijping van 16 maanden en het genetische deel van het duroc varken en z'n kruising met andere rassen uitgevoerd door de zonen van Dioniso Sánchez en gespecialiseerde fokkers brengt een exclusief basisproduct. Het rijpingsproces vindt plaats in natuurlijke drogerijen met een lange rustperiode in kelders waaraan het een speciaal aroma en een extraordinaire smaak ontleent. Bevat geen gluten, kleurstoffen of lactose.
 
Toevoegen mandje
  • MERK
  • DETAILS
  • SUGGESTIES
  • REVIEWS
  • VERZENDKOSTEN
  • RETOUREN

DIONISIO SÁNCHEZ

Dionisio Sánchez is één van de merken van het bedrijf Dionisio Sanchez. Gelegen in het had van het oude Castillië in de gemeente van Fuentesauco, Zamora, krijgt Sanchez Bermejo het voor elkaar om moderne technologie en bewaring volgens de meest pure tradities van dit land te verenigen, vanwaar Dionisio Sanchez z'n wortels heeft wanneer ze met hun bedrijf begonnen in de jaren 40, in de gebergten en heuvels van Salamanca. Met de overdracht op volgende generaties al ten einde is het nu zijn afstammeling, met dezelfde naam, die een team van hoogst gekwalificeerde mensen er voor zorgt dat hun produkten van een excellente kwaliteit zijn waarmee ze aan de consument de mogelijkheid bieden om de excellente eigenschappen van het Iberische ras te degusteren.
DIONISIO SÁNCHEZ
Presentatie : Heel
Categorie : Ham
Ras : Serrano
Voeding : uit de Bodega (kelder)
Oorsprong : Castilla en León
Rijpingsperiode : 16 maanden
Formaat : Deze hele duroc ham van de eeuw van Dionisio Sánchez wordt gepresenteerd in een hoes en een kartonnen doos.
DIONISIO SÁNCHEZ
Bewaring : Deze hele duroc ham van de eeuw van Dionisio Sánchez dient men op een koele, droge plek te bewaren, uit het daglicht.
Verbruik : Er wordt geadviseerd dit product binnen een jaar na ontvangst te gebruiken. Eenmaal geopend is het aan te raden de ham binnen een maand te consumeren, zodat het zijn excellente eigenschappen niet verliest.
Uitleg Snijtechnieken:

Stap   Stap   Stap   Stap   Stap  

DOWNLOAD PDF

Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.

SCHRIJF UW REVIEW
Schrijf uw review over Serrano ham Duroc van de eeuw van Dionisio Sánchez - heel
Uw waardering voor dit product
Klik op de sterretjes
Land: Provincie: Postcode:

Geschatte verzendkosten: . Levertijd: werkdagen.

Leveringskosten naar zijn gratis bij bestellingen over de €*.

U kunt de exacte verzendkosten berekenen voordat u de definitieve aankoop indient. Hiervoor dient u uw land en/of regio in te voeren.

Wij versturen aan alle landen binnen de Europese Unie en Monaco. Wij versturen niet aan Zwitserland, noch naar de Canarische Eilanden. Klik hier om alle verzend- en leveringskosten te zien.

Gratis verzending *
Bestellingen boven de 200 €: Gibraltar, Portugal, Spanje, Spanje Balearen en Zuid-Frankrijk.
Bestellingen boven de 250 €: Andorra, Oostenrijk, België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Luxemburg, Nederland en Verenigd Koninkrijk.
Bestellingen boven de 350 €: Bulgarije, Kroatië, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Letland, Litouwen, Malta, Monaco, Polen, Roemenië, Slowakije, Slovenië en Zweden.
* Zorg ervoor dat alle producten uit de bestelling van dezelfde producent zijn.
Wanneer het product niet in goede staat is aangekomen of niet klopt met uw bestelling, vervangen wij deze voor een nieuw product of storten we uw betaling terug.

Hoe weet ik of mijn product in slechte staat is?

Klik hier om onze Retour-voorwaarden te zien

Nieuwsbrief
AANMELDEN
Registreer u gratis voor onze nieuwsbrief en ontvang informatie over onze aanbiedingen, kortingen, enz!