Serrano chorizo extra Duroc bereidt volgens familie traditie van Artysán

2.53 € 100 gr 25.3 €/gr
Min. afname van 12 stuks
2.53 € (BTW inclusief)
De Serrano chorizo bereidt volgens familie traditie van Artysán heeft een hoog percentage proteïnen van hoge kwaliteit omdat haar bestanddelen zo'n 45% oliezuren bevat die ons organisme niet kan aanmaken maar die desalniettemin wel noodzakelijk zijn voor onze gezondheid. De chorizo heeft een fijn aroma, een glanzende kleur en een zachte smaak met een speciaal vleugje paprikapoeder. Een perfect product voor stoofschotels of om met cider te bereiden door z'n gebalanceerde vetdelen en grootse smaak.
 
Toevoegen mandje
  • MERK
  • DETAILS
  • SUGGESTIES
  • REVIEWS
  • VERZENDKOSTEN
  • RETOUREN

ARTYSÁN

De Alejandro Miguel groep bundelt toewijding, ervaring, technologie en veiligheid samen om natuurlijke producten van hoogstaande kwaliteit te verkrijgen en hanteert daarbij constant de meest traditionele maatstaven voor haar bereidingen. Hun merk Artysán heeft selecte droogvleeswaren zoals Duroc Serrano varkenshammen en schouderhammen. Hun voorzieningen hebben nieuwe markten geopend, zijnde de export van vleeswaren, wat voor de groep tot op de dag van vandaag één van de meest ambitieuze doelstellingen is die ze zijn aangegaan.
ARTYSÁN
Presentatie : Gesneden
Categorie : Chorizo
Ras : Serrano
Voeding : uit de Weides
Rijpingsperiode : 10 maanden
Formaat : De gesneden Serrano chorizo extra Duroc bereidt volgens familie traditie is vacüum getrokken en wordt op een kartonnen schaal in een plastic verpakking geleverd.
ARTYSÁN
Bewaring : De Serrano chorizo extra Duroc bereidt volgens familie traditie moet gekoeld bewaard worden. Eenmaal geopend moet de ham gekoeld tussen 0º en 5º Celcius in hard plastic bewaard worden.
Verbruik : Er wordt aangeraden dit product binnen één jaar na ontvangst te gebruiken. Eenmaal geopend wordt de chorizo het beste binnen de maand genuttigd zodat het zijn fijne kwaliteiten niet verliest.
Uitleg Snijtechnieken:

Stap   Stap   Stap   Stap   Stap  

DOWNLOAD PDF

Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.

SCHRIJF UW REVIEW
Schrijf uw review over Serrano chorizo extra Duroc bereidt volgens familie traditie van Artysán
Uw waardering voor dit product
Klik op de sterretjes
Land: Provincie: Postcode:

Geschatte verzendkosten: . Levertijd: werkdagen.

Leveringskosten naar zijn gratis bij bestellingen over de €*.

U kunt de exacte verzendkosten berekenen voordat u de definitieve aankoop indient. Hiervoor dient u uw land en/of regio in te voeren.

Wij versturen aan alle landen binnen de Europese Unie en Monaco. Wij versturen niet aan Zwitserland, noch naar de Canarische Eilanden. Klik hier om alle verzend- en leveringskosten te zien.

Gratis verzending *
Bestellingen boven de 200 €: Gibraltar, Portugal, Spanje, Spanje Balearen en Zuid-Frankrijk.
Bestellingen boven de 250 €: Andorra, Oostenrijk, België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Luxemburg, Nederland en Verenigd Koninkrijk.
Bestellingen boven de 350 €: Bulgarije, Kroatië, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Letland, Litouwen, Malta, Monaco, Polen, Roemenië, Slowakije, Slovenië en Zweden.
* Zorg ervoor dat alle producten uit de bestelling van dezelfde producent zijn.
Wanneer het product niet in goede staat is aangekomen of niet klopt met uw bestelling, vervangen wij deze voor een nieuw product of storten we uw betaling terug.

Hoe weet ik of mijn product in slechte staat is?

Klik hier om onze Retour-voorwaarden te zien

Nieuwsbrief
AANMELDEN
Registreer u gratis voor onze nieuwsbrief en ontvang informatie over onze aanbiedingen, kortingen, enz!