Iberische schouderham van graangevoerde varkens van Altadehesa + hamklem + mes

4 - 4.5 kg 24.1 € / kg
108.89 € (BTW inclusief)
Deze Iberische schouderham van graangevoerde varkens van Altadehesa is een ham die verkregen is van de uiterst voorste stukken van het Iberische varken, zich karakteriserend door zijn gestileerde vorm, zijn fijne been met zwarte hoef en fijne vetaderen die door het weefsel lopen en een glimmende en zachte textuur. Z'n smaak is exquise en delicaat en in de mond geeft hij een langdurig aroma. De schouderham komt van Iberische varkens die opgegroeid zijn in half omheinde weiden en gevoed werden met aromatische kruiden, peulvruchten en natuurlijke granen, rijk aan natrium, vezels en proteïnen. Tijdens het snijden kan je zogenaamde kleine "motas" of witte kristallen waarnemen, een teken van een langzame rijping en laag zoutgehalte.
 
Toevoegen mandje
  • MERK
  • DETAILS
  • SUGGESTIES
  • REVIEWS
  • VERZENDKOSTEN
  • RETOUREN

ALTADEHESA

La calidad por principio. Esta es la filosofía que mueve a Altanera desde sus inicios. Criar en la libertad los mejores ejemplares de cerdos, elaborar siguiendo exclusivamente los métodos tradicionales, mantener los tiempos de curación para ofrecer al mercado auténticas delicias que sean referencias en el mercado del ibérico. Los productos Altanera son curados siguiendo la más rigurosas normas. Así, podemos garantizar que todos los productos cumplen con todos los requisitos necesarios para satisfacer las expectativas de los gourmets más exigentes.
ALTADEHESA
Presentatie : Heel
Categorie : Schouderham
Ras : Iberisch
Voeding : uit de Weides
Bewerking : Met graan gevoede varkens betekend dat de dieren zich gevoed hebben met dierenvoer gebaseerd op planten en granen en geleefd hebben in intensieve productie-faciliteiten.
Oorsprong : Extremadura
Rijpingsperiode : 20 maanden
Formaat : Deze Iberische schouderham van graangevoerde varkens komt in een kartonnen doos.
ALTADEHESA
Bewaring : Deze Iberische schouderham moet uit het daglicht in een koele en droge plaats bewaard worden.
Verbruik : Er wordt aangeraden dit product binnen één jaar na ontvangst te gebruiken. Eenmaal geopend wordt de ham het beste binnen de maand genuttigd zodat het zijn fijne kwaliteiten niet verliest.
Uitleg Snijtechnieken:

Stap   Stap   Stap   Stap   Stap  

DOWNLOAD PDF

Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.

SCHRIJF UW REVIEW
Schrijf uw review over Iberische schouderham van graangevoerde varkens van Altadehesa + hamklem + mes
Uw waardering voor dit product
Klik op de sterretjes
Land: Provincie: Postcode:

Geschatte verzendkosten: . Levertijd: werkdagen.

Leveringskosten naar zijn gratis bij bestellingen over de €*.

U kunt de exacte verzendkosten berekenen voordat u de definitieve aankoop indient. Hiervoor dient u uw land en/of regio in te voeren.

Wij versturen aan alle landen binnen de Europese Unie en Monaco. Wij versturen niet aan Zwitserland, noch naar de Canarische Eilanden. Klik hier om alle verzend- en leveringskosten te zien.

Gratis verzending *
Bestellingen boven de 200 €: Gibraltar, Portugal, Spanje, Spanje Balearen en Zuid-Frankrijk.
Bestellingen boven de 250 €: Andorra, Oostenrijk, België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Luxemburg, Nederland en Verenigd Koninkrijk.
Bestellingen boven de 350 €: Bulgarije, Kroatië, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Letland, Litouwen, Malta, Monaco, Polen, Roemenië, Slowakije, Slovenië en Zweden.
* Zorg ervoor dat alle producten uit de bestelling van dezelfde producent zijn.
Wanneer het product niet in goede staat is aangekomen of niet klopt met uw bestelling, vervangen wij deze voor een nieuw product of storten we uw betaling terug.

Hoe weet ik of mijn product in slechte staat is?

Klik hier om onze Retour-voorwaarden te zien

Nieuwsbrief
AANMELDEN
Registreer u gratis voor onze nieuwsbrief en ontvang informatie over onze aanbiedingen, kortingen, enz!