Iberische ham 100% van eikelvarkens (Bellota) van Altadehesa

7 - 7.5 kg 63.9 € / kg
479.54 € (BTW inclusief)
Deze Iberische ham 100% van eikelvarkens (Bellota) van Altadehesa is verkregen van de achterste delen van het Iberische varken, en karakteriseren zich door hun gestileerde vorm, zijn fijne been, zwarte poot en fijne vetaderen die door het weefsel lopen. De kleur is rood met roze tinten en het product heeft een intense smaak, langdurig en vol met unieke aroma's.
 
Toevoegen mandje
  • MERK
  • DETAILS
  • SUGGESTIES
  • REVIEWS
  • VERZENDKOSTEN
  • RETOUREN

ALTADEHESA

Kwaliteit komt eerst. Dat is de filosofie die Altadehesa beweegt sinds het begin. De beste varkensexemplaren van puur Iberisch ras in vrijheid grootbrengen en uitsluitend bereiden volgens traditionele methodes waarbij de rijpingstijden aangehouden worden om zo authentieke delicatessen op de markt te brengen die een referentie zijn op de Iberische markt. De producten van Altadehesa zijn gerijpt volgens de meest rigoureuze normen voor zowel het 100% Iberische eikelvarken alsook voor de gras gevoede varkens. Zo kunnen wij garanderen dat alle producten van Altadehesa aan alle eisen voldoen om de verwachtingen van de meest veeleisende gourmands in te lossen.
ALTADEHESA
Presentatie : Heel
Categorie : Ham
Ras : Iberisch
Voeding : van Bellota
Bewerking : Eikel-varkens (Bellota) slaat op de dieren die, gedurende de periode voorafgaand aan de slachting, geleefd hebben op de "montanera" manier, dat wil zeggen dat ze zich gevoed hebben met wat de weide of het bosland te bieden hebben: eikels, (kruide)planten en wortels, wat garandeert dat de Iberisch producten die hier vanaf komen van de hoogste kwaliteit zijn.
Oorsprong : Extremadura
Rijpingsperiode : 48 maanden
Formaat : De Iberische ham van 100% eikelvarkens (Bellota) wordt in een kartonnen doos geleverd.
ALTADEHESA
Bewaring : De Iberische ham van 100% eikelvarkens (Bellota) moet uit het daglicht in een koele en droge plaats bewaard worden.
Verbruik : Er wordt aangeraden dit product binnen één jaar na ontvangst te gebruiken. Eenmaal geopend wordt de ham het beste binnen de maand genuttigd zodat het zijn fijne kwaliteiten niet verliest.
Uitleg Snijtechnieken:

Stap   Stap   Stap   Stap   Stap  

DOWNLOAD PDF

Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.

SCHRIJF UW REVIEW
Schrijf uw review over Iberische ham 100% van eikelvarkens (Bellota) van Altadehesa
Uw waardering voor dit product
Klik op de sterretjes
Land: Provincie: Postcode:

Geschatte verzendkosten: . Levertijd: werkdagen.

Leveringskosten naar zijn gratis bij bestellingen over de €*.

U kunt de exacte verzendkosten berekenen voordat u de definitieve aankoop indient. Hiervoor dient u uw land en/of regio in te voeren.

Wij versturen aan alle landen binnen de Europese Unie en Monaco. Wij versturen niet aan Zwitserland, noch naar de Canarische Eilanden. Klik hier om alle verzend- en leveringskosten te zien.

Gratis verzending *
Bestellingen boven de 200 €: Gibraltar, Portugal, Spanje, Spanje Balearen en Zuid-Frankrijk.
Bestellingen boven de 250 €: Andorra, Oostenrijk, België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Luxemburg, Nederland en Verenigd Koninkrijk.
Bestellingen boven de 350 €: Bulgarije, Kroatië, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Letland, Litouwen, Malta, Monaco, Polen, Roemenië, Slowakije, Slovenië en Zweden.
* Zorg ervoor dat alle producten uit de bestelling van dezelfde producent zijn.
Wanneer het product niet in goede staat is aangekomen of niet klopt met uw bestelling, vervangen wij deze voor een nieuw product of storten we uw betaling terug.

Hoe weet ik of mijn product in slechte staat is?

Klik hier om onze Retour-voorwaarden te zien

Nieuwsbrief
AANMELDEN
Registreer u gratis voor onze nieuwsbrief en ontvang informatie over onze aanbiedingen, kortingen, enz!