Queso de Oveja Viejo Sensaciones de Zamora Mondefrades

17.7 € / kg
53.2 € (BTW inclusief)
El queso de Oveja Viejo Sensaciones de Zamora Mondefrades es un queso elaborado con leche cruda de oveja y posee un tiempo de curación de 12 meses.
 
Toevoegen mandje
  • MERK
  • REVIEWS
  • VERZENDKOSTEN
  • RETOUREN

DIONISIO SÁNCHEZ

Dionisio Sánchez is één van de merken van het bedrijf Dionisio Sanchez. Gelegen in het had van het oude Castillië in de gemeente van Fuentesauco, Zamora, krijgt Sanchez Bermejo het voor elkaar om moderne technologie en bewaring volgens de meest pure tradities van dit land te verenigen, vanwaar Dionisio Sanchez z'n wortels heeft wanneer ze met hun bedrijf begonnen in de jaren 40, in de gebergten en heuvels van Salamanca. Met de overdracht op volgende generaties al ten einde is het nu zijn afstammeling, met dezelfde naam, die een team van hoogst gekwalificeerde mensen er voor zorgt dat hun produkten van een excellente kwaliteit zijn waarmee ze aan de consument de mogelijkheid bieden om de excellente eigenschappen van het Iberische ras te degusteren.
Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.

SCHRIJF UW REVIEW
Schrijf uw review over Queso de Oveja Viejo Sensaciones de Zamora Mondefrades
Uw waardering voor dit product
Klik op de sterretjes
Land: Provincie: Postcode:

Geschatte verzendkosten: . Levertijd: werkdagen.

Leveringskosten naar zijn gratis bij bestellingen over de €*.

U kunt de exacte verzendkosten berekenen voordat u de definitieve aankoop indient. Hiervoor dient u uw land en/of regio in te voeren.

Wij versturen aan alle landen binnen de Europese Unie en Monaco. Wij versturen niet aan Zwitserland, noch naar de Canarische Eilanden. Klik hier om alle verzend- en leveringskosten te zien.

Gratis verzending *
Bestellingen boven de 200 €: Gibraltar, Portugal, Spanje, Spanje Balearen en Zuid-Frankrijk.
Bestellingen boven de 250 €: Andorra, Oostenrijk, België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Luxemburg, Nederland en Verenigd Koninkrijk.
Bestellingen boven de 350 €: Bulgarije, Kroatië, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Letland, Litouwen, Malta, Monaco, Polen, Roemenië, Slowakije, Slovenië en Zweden.
* Zorg ervoor dat alle producten uit de bestelling van dezelfde producent zijn.
Wanneer het product niet in goede staat is aangekomen of niet klopt met uw bestelling, vervangen wij deze voor een nieuw product of storten we uw betaling terug.

Hoe weet ik of mijn product in slechte staat is?

Klik hier om onze Retour-voorwaarden te zien

Nieuwsbrief
AANMELDEN
Registreer u gratis voor onze nieuwsbrief en ontvang informatie over onze aanbiedingen, kortingen, enz!