Halfgerijpte kaas D.O. Manchego kleine Carpuela

18.5 € / kg
22.27 € (BTW inclusief)
Deze halfgerijpte kaas D.O. Manchego Carpuela van Gómez Moreno kazen is een kaas van minstens 6 maanden rijping en heeft de herkomstbenaming "Manchego kaas". De kaas is gemaakt met 100% rauwe melk van Manchego schapen. Het is een natuurlijk product met een intense smaak, excellent boeket in de nasmaak en een sterke aanwezigheid in de mond.
 
Toevoegen mandje
  • MERK
  • REVIEWS
  • VERZENDKOSTEN
  • RETOUREN

QUESOS GOMEZ MORENO

Gómez Moreno Kazen is een familiebedrijf dat prat gaat op meer dan één eeuw ervaring in de ambachtelijke bereiding van de authentieke Manchego kaas. Met de voordelen die voortvloeien uit een nieuw vergroting- en moderniseringsproces van hun installaties, maken ze kazen van grote kwaliteit en top heerlijkheid onder de merken Gómez Moreno en Carpuela,
Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.

SCHRIJF UW REVIEW
Schrijf uw review over Halfgerijpte kaas D.O. Manchego kleine Carpuela
Uw waardering voor dit product
Klik op de sterretjes
Land: Provincie: Postcode:

Geschatte verzendkosten: . Levertijd: werkdagen.

Leveringskosten naar zijn gratis bij bestellingen over de €*.

U kunt de exacte verzendkosten berekenen voordat u de definitieve aankoop indient. Hiervoor dient u uw land en/of regio in te voeren.

Wij versturen aan alle landen binnen de Europese Unie en Monaco. Wij versturen niet aan Zwitserland, noch naar de Canarische Eilanden. Klik hier om alle verzend- en leveringskosten te zien.

Gratis verzending *
Bestellingen boven de 200 €: Gibraltar, Portugal, Spanje, Spanje Balearen en Zuid-Frankrijk.
Bestellingen boven de 250 €: Andorra, Oostenrijk, België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Luxemburg, Nederland en Verenigd Koninkrijk.
Bestellingen boven de 350 €: Bulgarije, Kroatië, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Letland, Litouwen, Malta, Monaco, Polen, Roemenië, Slowakije, Slovenië en Zweden.
* Zorg ervoor dat alle producten uit de bestelling van dezelfde producent zijn.
Wanneer het product niet in goede staat is aangekomen of niet klopt met uw bestelling, vervangen wij deze voor een nieuw product of storten we uw betaling terug.

Hoe weet ik of mijn product in slechte staat is?

Klik hier om onze Retour-voorwaarden te zien

Nieuwsbrief
AANMELDEN
Registreer u gratis voor onze nieuwsbrief en ontvang informatie over onze aanbiedingen, kortingen, enz!