Gerookt paprikapoeder zoet Premium van La Chinata

7.03 €
Min. afname van 6 stuks
7.03 € (BTW inclusief)
Dit gerookt paprikapoeder zoet Premium van La Chinata onderscheidt zich hoofdzakelijk van de paprikapoeders van het klassieke gamma door zijn arbeidsintensieve selectie van de basis materie. Met de hand worden de pepers één voor één geselecteerd en wordt alleen het meest nobele deel van de vrucht genomen, namelijk, de buitenkant. Een intens rode kleur, een onvergelijkbaar aroma en een diepe smaak zijn de meest opvallende karakteristieken. Waarschijnlijk een van de beste paprikapoeders ter wereld.
 
Toevoegen mandje
  • MERK
  • DETAILS
  • REVIEWS
  • VERZENDKOSTEN
  • RETOUREN

PIMENTÓN LA CHINATA

NETASA (Norte Extremeña de Transformados Agrícolas S.A.), is qua karakter een volwaardig familie-bedrijf en werd opgericht in 1975. Meer dan drie decennia later blijven ze bestaan op dezelfde funderingen als waarmee ze opgericht zijn: hun klanten de hoogste kwaliteit en meest rigoreuze controle bieden voor hun gerookt paprikapoeder "la Chinata".
PIMENTÓN LA CHINATA
Inhoud : 70 gr
Verpakkingsformaat : Blik
Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.

SCHRIJF UW REVIEW
Schrijf uw review over Gerookt paprikapoeder zoet Premium van La Chinata
Uw waardering voor dit product
Klik op de sterretjes
Land: Provincie: Postcode:

Geschatte verzendkosten: . Levertijd: werkdagen.

Leveringskosten naar zijn gratis bij bestellingen over de €*.

U kunt de exacte verzendkosten berekenen voordat u de definitieve aankoop indient. Hiervoor dient u uw land en/of regio in te voeren.

Wij versturen aan alle landen binnen de Europese Unie en Monaco. Wij versturen niet aan Zwitserland, noch naar de Canarische Eilanden. Klik hier om alle verzend- en leveringskosten te zien.

Gratis verzending *
Bestellingen boven de 200 €: Gibraltar, Portugal, Spanje, Spanje Balearen en Zuid-Frankrijk.
Bestellingen boven de 250 €: Andorra, Oostenrijk, België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Luxemburg, Nederland en Verenigd Koninkrijk.
Bestellingen boven de 350 €: Bulgarije, Kroatië, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Letland, Litouwen, Malta, Monaco, Polen, Roemenië, Slowakije, Slovenië en Zweden.
* Zorg ervoor dat alle producten uit de bestelling van dezelfde producent zijn.
Wanneer het product niet in goede staat is aangekomen of niet klopt met uw bestelling, vervangen wij deze voor een nieuw product of storten we uw betaling terug.

Hoe weet ik of mijn product in slechte staat is?

Klik hier om onze Retour-voorwaarden te zien

Nieuwsbrief
AANMELDEN
Registreer u gratis voor onze nieuwsbrief en ontvang informatie over onze aanbiedingen, kortingen, enz!