Boshoning van Artmuria

35.76 €
Min. afname van 4 stuks
35.76 € (BTW inclusief)
De Iberische eiken en beuken slorpen een rijke bloemenwereld op, sterk en penetrant, die een donkere amber honing oplevert met zeer intense aroma's van geroosterde granen. Z'n zoete smaak verspreidt nadrukkelijke zoute componenten en het geheel geeft een perfecte combinatie met gefrituurde groenten, tempura's, gekruide stoofschotels, sterke kazen en vers of geroosterd brood met olie.
 
Toevoegen mandje
  • MERK
  • REVIEWS
  • VERZENDKOSTEN
  • RETOUREN

ARTMURIA

De familie Muria maakt honing sinds 1810 met een authentieke toewijding voor de oorsprong, waarbij ze oude wijsheden hebben verzameld met zin om te proeven en te verleiden. Het bedrijf dat een gestage groei aanhoudt heeft de laatste jaren diverse erkenningen gekregen voor hun bedrijfsvoering en constante vernieuwingen.
Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.

SCHRIJF UW REVIEW
Schrijf uw review over Boshoning van Artmuria
Uw waardering voor dit product
Klik op de sterretjes
Land: Provincie: Postcode:

Geschatte verzendkosten: . Levertijd: werkdagen.

Leveringskosten naar zijn gratis bij bestellingen over de €*.

U kunt de exacte verzendkosten berekenen voordat u de definitieve aankoop indient. Hiervoor dient u uw land en/of regio in te voeren.

Wij versturen aan alle landen binnen de Europese Unie en Monaco. Wij versturen niet aan Zwitserland, noch naar de Canarische Eilanden. Klik hier om alle verzend- en leveringskosten te zien.

Gratis verzending *
Bestellingen boven de 200 €: Gibraltar, Portugal, Spanje, Spanje Balearen en Zuid-Frankrijk.
Bestellingen boven de 250 €: Andorra, Oostenrijk, België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Luxemburg, Nederland en Verenigd Koninkrijk.
Bestellingen boven de 350 €: Bulgarije, Kroatië, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Letland, Litouwen, Malta, Monaco, Polen, Roemenië, Slowakije, Slovenië en Zweden.
* Zorg ervoor dat alle producten uit de bestelling van dezelfde producent zijn.
Wanneer het product niet in goede staat is aangekomen of niet klopt met uw bestelling, vervangen wij deze voor een nieuw product of storten we uw betaling terug.

Hoe weet ik of mijn product in slechte staat is?

Klik hier om onze Retour-voorwaarden te zien

Nieuwsbrief
AANMELDEN
Registreer u gratis voor onze nieuwsbrief en ontvang informatie over onze aanbiedingen, kortingen, enz!