Iberische worst gran reserva van eikel-varkens (Bellota) van Arturo Sánchez handgesneden

80 gr 99 €/gr
7.92 € (BTW inclusief)
Deze handgesneden Iberische worst gran reserva van eikel-varkens (Bellota) is een uitdaging, want dit is het moeilijkst te maken natuurlijke Iberische product. Dit wordt tot realiteit gemaakt in authentieke 'snacks van genot', met een malse en sappige textuur die in de mond smelt. Gemaakt van geselecteerd vlees van de beste Iberische eikel-varkens (Bellota) en verpakt in natuurlijke darm en gekruid met natuurlijke specerijen. Met de hand verpakt en gerijpt in een 'klok' van eikenhout. De rijping in natuurlijke drogerijen geschiedt gedurende meer dan vijf maanden.
 
Toevoegen mandje
  • MERK
  • DETAILS
  • SUGGESTIES
  • REVIEWS (2)
  • VERZENDKOSTEN
  • RETOUREN

ARTURO SÁNCHEZ

Als u het over Arturo Sánchez heeft, heeft u het over een juweel van de gastronomie. Men biedt producten van de, in grote vrijheid gefokte, Iberische varkens uit de beste weides van Andalusië en Extremadura. Deze worden op artisanale wijze verwerkt, waar aan elk onderdeel de grootste aandacht wordt besteed. Mede door de compleet natuurlijke rijping, zonder enig haastwerk, hebben we het hier dan ook over unieke producten, zonder gelijke in de wereld.
ARTURO SÁNCHEZ
Presentatie : Gesneden
Categorie : Salchichon Worst
Ras : Iberisch
Oorsprong : Castilla en León
Rijpingsperiode : 6 maanden
Formaat : De Iberische worst gran reserva van eikel-varkens (Bellota) wordt gepresenteerd in een gemakkelijk te openen vacuüm-verpakking van 100 gram. Daarbinnen treft u het product aan met scheidingsvellen tussen de plakken, om deze gemakkelijk van elkaar te kunnen halen.
ARTURO SÁNCHEZ
Bewaring : De Iberische worst gran reserva van eikel-varkens (Bellota) dient gekoeld bewaard te worden, tussen de 0-6ºc.
Verbruik : Het wordt aangeraden dit product binnen een jaar te consumeren. Haal het product uit de koelkast en open deze 60 minuten voordat u deze op kamertemperatuur consumeert.
Uitleg Snijtechnieken:

Stap   Stap   Stap   Stap   Stap  

DOWNLOAD PDF

Nota:
Produit tres décevant
"Saucisson sans interet ni bon ni mauvais je trouve des saucissons bien meilleurs a La Junquera !!!!!"
Nota:
Spettacolo
"Prodotto ottimo.
Poche parole, bisogna solo mangiarlo!!!!"
2

SCHRIJF UW REVIEW
Schrijf uw review over Iberische worst gran reserva van eikel-varkens (Bellota) van Arturo Sánchez handgesneden
Uw waardering voor dit product
Klik op de sterretjes
Land: Provincie: Postcode:

Geschatte verzendkosten: . Levertijd: werkdagen.

Leveringskosten naar zijn gratis bij bestellingen over de €*.

U kunt de exacte verzendkosten berekenen voordat u de definitieve aankoop indient. Hiervoor dient u uw land en/of regio in te voeren.

Wij versturen aan alle landen binnen de Europese Unie en Monaco. Wij versturen niet aan Zwitserland, noch naar de Canarische Eilanden. Klik hier om alle verzend- en leveringskosten te zien.

Gratis verzending *
Bestellingen boven de 200 €: Gibraltar, Portugal, Spanje, Spanje Balearen en Zuid-Frankrijk.
Bestellingen boven de 250 €: Andorra, Oostenrijk, België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Luxemburg, Nederland en Verenigd Koninkrijk.
Bestellingen boven de 350 €: Bulgarije, Kroatië, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Letland, Litouwen, Malta, Monaco, Polen, Roemenië, Slowakije, Slovenië en Zweden.
* Zorg ervoor dat alle producten uit de bestelling van dezelfde producent zijn.
Wanneer het product niet in goede staat is aangekomen of niet klopt met uw bestelling, vervangen wij deze voor een nieuw product of storten we uw betaling terug.

Hoe weet ik of mijn product in slechte staat is?

Klik hier om onze Retour-voorwaarden te zien

Nieuwsbrief
AANMELDEN
Registreer u gratis voor onze nieuwsbrief en ontvang informatie over onze aanbiedingen, kortingen, enz!