Iberische varkenshaas van pure eikel-varkens van Casa de Alba - heel

1 - 1.5 kg 60.4 € / kg
90.64 € (BTW inclusief)
Deze hele Iberische varkenshaas van pure eikel-varkens "selección Casa de Alba" is een compleet natuurproduct, van Iberische eikel-varkens met unieke organoleptische kwaliteiten. Bereidt met varkenshazen die geselecteerd werden op kwaliteit en "marmering" en met de hand gemarineerd met uitsluitend natuurlijke specerijen, in een dubbele natuurlijke darm, met de hand geknoopt en op het land gedroogd in eikenhouten zolders. De rijping in natuurlijke drogerijen duurt meer dan vijf maanden.
 
Toevoegen mandje
  • MERK
  • DETAILS
  • SUGGESTIES
  • REVIEWS
  • VERZENDKOSTEN
  • RETOUREN

CASA DE ALBA FINE FOOD

La casa de alba es una de las familias más antiguas de la aristocracia española, su origen se remonta al siglo xiv, y una de las más famosas, prestigiosas y populares de europa. Además es propietaria de una de las mejores colecciones privadas de arte del mundo, conservada en más de veinte palacios y castillos repartidos por toda la geografía española. Durante siglos la casa de alba ha venido desarrollando diferentes actividades en el campo de la agricultura y la ganadería en diversos puntos de la geografía española. Es hoy, en un período histórico marcado por el emprendimiento y la internacionalización, cuando, cumpliendo el deseo de doña cayetana fitz-james stuart (xviii duquesa de alba), la familia decide compartir su tesoro gastronómico bajo la marca Casa De Alba Fine Food.
CASA DE ALBA FINE FOOD
Presentatie : Heel
Categorie : Varkenshaas
Ras : Iberisch
Voeding : van Bellota
Bewerking : Eikel-varkens (Bellota) slaat op de dieren die, gedurende de periode voorafgaand aan de slachting, geleefd hebben op de "montanera" manier, dat wil zeggen dat ze zich gevoed hebben met wat de weide of het bosland te bieden hebben: eikels, (kruide)planten en wortels, wat garandeert dat de Iberisch producten die hier vanaf komen van de hoogste kwaliteit zijn.
Oorsprong : Castilla en León
Rijpingsperiode : 5 maanden
Formaat : Deze hele Iberische varkenshaas van pure eikel-varkens wordt vacüum getrokken geleverd in kartonnen doos.
CASA DE ALBA FINE FOOD
Bewaring : Deze hele Iberische varkenshaas van pure eikel-varkens moet men gekoeld bewaren, tussen de 0 en 6 graden Celsius.
Verbruik : Het wordt aangeraden dit product binnen een jaar na ontvangst te consumeren. Eenmaal geopend, wordt het aangeraden het product binnen een maand te gebruiken, zodat deze zijn excellente eigenschappen niet verliest.
Uitleg Snijtechnieken:

Stap   Stap   Stap   Stap   Stap  

DOWNLOAD PDF

Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.

SCHRIJF UW REVIEW
Schrijf uw review over Iberische varkenshaas van pure eikel-varkens van Casa de Alba - heel
Uw waardering voor dit product
Klik op de sterretjes
Land: Provincie: Postcode:

Geschatte verzendkosten: . Levertijd: werkdagen.

Leveringskosten naar zijn gratis bij bestellingen over de €*.

U kunt de exacte verzendkosten berekenen voordat u de definitieve aankoop indient. Hiervoor dient u uw land en/of regio in te voeren.

Wij versturen aan alle landen binnen de Europese Unie en Monaco. Wij versturen niet aan Zwitserland, noch naar de Canarische Eilanden. Klik hier om alle verzend- en leveringskosten te zien.

Gratis verzending *
Bestellingen boven de 200 €: Gibraltar, Portugal, Spanje, Spanje Balearen en Zuid-Frankrijk.
Bestellingen boven de 250 €: Andorra, Oostenrijk, België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Luxemburg, Nederland en Verenigd Koninkrijk.
Bestellingen boven de 350 €: Bulgarije, Kroatië, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Letland, Litouwen, Malta, Monaco, Polen, Roemenië, Slowakije, Slovenië en Zweden.
* Zorg ervoor dat alle producten uit de bestelling van dezelfde producent zijn.
Wanneer het product niet in goede staat is aangekomen of niet klopt met uw bestelling, vervangen wij deze voor een nieuw product of storten we uw betaling terug.

Hoe weet ik of mijn product in slechte staat is?

Klik hier om onze Retour-voorwaarden te zien

Nieuwsbrief
AANMELDEN
Registreer u gratis voor onze nieuwsbrief en ontvang informatie over onze aanbiedingen, kortingen, enz!