Iberische varkenshaas van eikel-varkens (Bellota) van Don Agustín

12.09 € 100 gr 120.9 €/gr
Min. afname van 5 stuks
12.09 € (BTW inclusief)
Deze met de hand gesneden plakken Iberische varkenshaas van eikel-varkens (Bellota) van Don Agustín zijn van een nobel deel van het Iberische varken, gemaakt volgens de traditionele recepten van onze voorouders. De varkenshaas is gemarineerd in natuurlijke producten van de hoogste kwaliteit uit de beste productie-streken van Spanje: zout, paprikapoeder en specerijen. Elke varkenshaas wordt vanaf het begin van het proces geïdentificeerd met een individuele code voor de traceerbaarheid. Deze varkenshaas maakt deel uit van een gelimiteerde productielijn waarvan de producten komen van de meest uitstekende selectie van eikel-dieren, uitsluitend gekozen vantussen delen die als excellent gecatalogeerd worden. Mede dankzij een buitengewoon langzame en zorgvuldige droging zijn deze producten een authentiek gastronomisch pareltje, het ware summum van de Iberische producten.
 
Toevoegen mandje
  • MERK
  • DETAILS
  • SUGGESTIES
  • REVIEWS
  • VERZENDKOSTEN
  • RETOUREN

DON AGUSTÍN

Don Agustín, summum van Iberische producten van Guijuelo, is een gelimiteerde productielijn waarvan de producten komen van de meest uitstekende selectie van eikel-dieren, uitsluitend gekozen vantussen delen die als excellent gecatalogeerd worden. Mede dankzij een buitengewoon langzame en zorgvuldige droging zijn deze producten een authentiek gastronomisch pareltje, het ware summum van de Iberische producten.
DON AGUSTÍN
Presentatie : Gesneden
Categorie : Varkenshaas
Ras : Iberisch
Voeding : van Bellota
Bewerking : Eikel-varkens (Bellota) slaat op de dieren die, gedurende de periode voorafgaand aan de slachting, geleefd hebben op de "montanera" manier, dat wil zeggen dat ze zich gevoed hebben met wat de weide of het bosland te bieden hebben: eikels, (kruide)planten en wortels, wat garandeert dat de Iberisch producten die hier vanaf komen van de hoogste kwaliteit zijn.
Oorsprong : Castilla en León
Rijpingsperiode : 36 maanden
Formaat : Plakjes in een verpakking van 100 gram, vacuüm getrokken in een etui.
DON AGUSTÍN
Bewaring : Gekoeld bewaren. Eenmaal geopend moet het product in een plastic verpakking bewaardt worden.
Verbruik : Binnen het jaar volgend op de ontvangst consumeren. Eenmaal geopend, binnen de maand consumeren.
Uitleg Snijtechnieken:

Stap   Stap   Stap   Stap   Stap  

DOWNLOAD PDF

Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.

SCHRIJF UW REVIEW
Schrijf uw review over Iberische varkenshaas van eikel-varkens (Bellota) van Don Agustín
Uw waardering voor dit product
Klik op de sterretjes
Land: Provincie: Postcode:

Geschatte verzendkosten: . Levertijd: werkdagen.

Leveringskosten naar zijn gratis bij bestellingen over de €*.

U kunt de exacte verzendkosten berekenen voordat u de definitieve aankoop indient. Hiervoor dient u uw land en/of regio in te voeren.

Wij versturen aan alle landen binnen de Europese Unie en Monaco. Wij versturen niet aan Zwitserland, noch naar de Canarische Eilanden. Klik hier om alle verzend- en leveringskosten te zien.

Gratis verzending *
Bestellingen boven de 200 €: Gibraltar, Portugal, Spanje, Spanje Balearen en Zuid-Frankrijk.
Bestellingen boven de 250 €: Andorra, Oostenrijk, België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Luxemburg, Nederland en Verenigd Koninkrijk.
Bestellingen boven de 350 €: Bulgarije, Kroatië, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Letland, Litouwen, Malta, Monaco, Polen, Roemenië, Slowakije, Slovenië en Zweden.
* Zorg ervoor dat alle producten uit de bestelling van dezelfde producent zijn.
Wanneer het product niet in goede staat is aangekomen of niet klopt met uw bestelling, vervangen wij deze voor een nieuw product of storten we uw betaling terug.

Hoe weet ik of mijn product in slechte staat is?

Klik hier om onze Retour-voorwaarden te zien

Nieuwsbrief
AANMELDEN
Registreer u gratis voor onze nieuwsbrief en ontvang informatie over onze aanbiedingen, kortingen, enz!