Iberische varkenshaas (Lomo) 100% van eikel-varkens (Bellota)van Cinco Jotas - 5J - half deel

0.5 - 0.6 kg 92.1 € / kg
55.27 € (BTW inclusief)
De Iberische varkenshaas 100% van eikel-varkens (Bellota) is één van de gastronomische referenties van ons land. Het wordt verkregen van delen van varkens die exlusief gevoed zijn met eikels. In de bereiding wordt hij ontdaan van extern vet, vliezen en pezen, het is gezout, gemarineerd en verpakt in natuurlijke Roscal darm en verwerkt door een uitgekient proces van rijping. Het wordt rond of iets afgeplat gepresenteerd met weinig spleten, geen defecten in de darm en zonder afwijkende kleuren. De Iberische varkenshaas van Cinco Jotas (5J) heeft een zachte paprika smaak die tinten van rook bevat.
 
Toevoegen mandje
  • MERK
  • DETAILS
  • SUGGESTIES
  • REVIEWS (1)
  • VERZENDKOSTEN
  • RETOUREN

CINCO JOTAS - 5J

Cinco Jotas (5J), reconocido internacionalmente como la joya de la gastronomía española. Desde hace más de 130 años, 5J mantiene la elaboración artesanal y natural de todos sus productos, conservando las experiencias y tradiciones transmitidas de generación en generación.
CINCO JOTAS - 5J
Presentatie : Heel
Categorie : Varkenshaas
Ras : Iberisch
Rijpingsperiode : 20 maanden
Formaat : De Iberische varkenshaas 100% van eikel-varkens (Bellota) wordt gepresenteerd in een vacuüm-verpakking met een plastic zak eromheen die deze beschermt.
CINCO JOTAS - 5J
Bewaring : De Iberische varkenshaas 100% van eikel-varkens (Bellota) dient te worden opgeslagen op een koele en geventileerde plek. Na ontvangst moet de filet uit de plastic zak gehaald worden die deze tijdens het transport beschermt. Op het moment van snijden dient goed gelet te worden op het gebruik van goed gereedschap. Het kan perfect op kamertemperatuur worden bewaard, maar het is raadzaam om blootstelling aan direct zonlicht of warmtebronnen te voorkomen.
Verbruik : Het wordt aanbevolen dit product binnen de 6 maanden na ontvangst te gebruiken.
Uitleg Snijtechnieken:

Stap   Stap   Stap   Stap   Stap  

DOWNLOAD PDF

Nota:
Qué sabor!
"El lomo de bellota 5J es sin duda el mejor lomo que he probado nunca. No está demasiado salado y tiene un sabor y aroma increible. La caja que incluye es muy elegante, ideal para regalar."
1

SCHRIJF UW REVIEW
Schrijf uw review over Iberische varkenshaas (Lomo) 100% van eikel-varkens (Bellota)van Cinco Jotas - 5J - half deel
Uw waardering voor dit product
Klik op de sterretjes
Land: Provincie: Postcode:

Geschatte verzendkosten: . Levertijd: werkdagen.

Leveringskosten naar zijn gratis bij bestellingen over de €*.

U kunt de exacte verzendkosten berekenen voordat u de definitieve aankoop indient. Hiervoor dient u uw land en/of regio in te voeren.

Wij versturen aan alle landen binnen de Europese Unie en Monaco. Wij versturen niet aan Zwitserland, noch naar de Canarische Eilanden. Klik hier om alle verzend- en leveringskosten te zien.

Gratis verzending *
Bestellingen boven de 200 €: Gibraltar, Portugal, Spanje, Spanje Balearen en Zuid-Frankrijk.
Bestellingen boven de 250 €: Andorra, Oostenrijk, België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Luxemburg, Nederland en Verenigd Koninkrijk.
Bestellingen boven de 350 €: Bulgarije, Kroatië, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Letland, Litouwen, Malta, Monaco, Polen, Roemenië, Slowakije, Slovenië en Zweden.
* Zorg ervoor dat alle producten uit de bestelling van dezelfde producent zijn.
Wanneer het product niet in goede staat is aangekomen of niet klopt met uw bestelling, vervangen wij deze voor een nieuw product of storten we uw betaling terug.

Hoe weet ik of mijn product in slechte staat is?

Klik hier om onze Retour-voorwaarden te zien

Nieuwsbrief
AANMELDEN
Registreer u gratis voor onze nieuwsbrief en ontvang informatie over onze aanbiedingen, kortingen, enz!