Iberische superieure kwaliteit ham van eikel-varkens (Bellota) van Don Agustín

7.5 - 8 kg 65.9 € / kg
527.66 € (BTW inclusief)
Deze hele Iberische superieure kwaliteit ham van eikel-varkens (Bellota)van Don Agustín is verkregen van de achterste delen van het Iberische varken, en karakteriseert zich door zijn gestileerde vorm, zijn fijne been, zwarte poot. De kleur is rood met roze tinten en het product heeft een intense smaak, langdurig en vol met unieke aroma's. Deze ham maakt deel uit van een gelimiteerde productielijn waarvan de producten komen van de meest uitstekende selectie van eikel-dieren, uitsluitend gekozen vantussen delen die als excellent gecatalogeerd worden. Mede dankzij een buitengewoon langzame en zorgvuldige droging zijn deze producten een authentiek gastronomisch pareltje, het ware summum van de Iberische producten.
 
Toevoegen mandje
  • MERK
  • DETAILS
  • SUGGESTIES
  • REVIEWS (1)
  • VERZENDKOSTEN
  • RETOUREN

DON AGUSTÍN

Don Agustín, summum van Iberische producten van Guijuelo, is een gelimiteerde productielijn waarvan de producten komen van de meest uitstekende selectie van eikel-dieren, uitsluitend gekozen vantussen delen die als excellent gecatalogeerd worden. Mede dankzij een buitengewoon langzame en zorgvuldige droging zijn deze producten een authentiek gastronomisch pareltje, het ware summum van de Iberische producten.
DON AGUSTÍN
Presentatie : Heel
Categorie : Ham
Ras : Iberisch
Voeding : van Bellota
Bewerking : Eikel-varkens (Bellota) slaat op de dieren die, gedurende de periode voorafgaand aan de slachting, geleefd hebben op de "montanera" manier, dat wil zeggen dat ze zich gevoed hebben met wat de weide of het bosland te bieden hebben: eikels, (kruide)planten en wortels, wat garandeert dat de Iberisch producten die hier vanaf komen van de hoogste kwaliteit zijn.
Oorsprong : Castilla en León
Rijpingsperiode : 39 maanden
Formaat : Wordt in een aparte doos geleverd, gewikkeld in speciaal papier en verpakt in een zwarte zak van katoen en een rood net.
DON AGUSTÍN
Bewaring : De Iberische superieure kwaliteit ham van eikel-varkens (Bellota)van Don Agustín moet op een koele en droge plaats bewaren.
Verbruik : Binnen het jaar volgend op de ontvangst consumeren.
Uitleg Snijtechnieken:

Stap   Stap   Stap   Stap   Stap  

DOWNLOAD PDF

Nota:
Ottimo
"Cosa aggiungere di più. Per chi conosce il prosciutto Pata Negra, questo Don Augustin non può che essere l'ulteriore conferma di una qualità eccelsa."
1

SCHRIJF UW REVIEW
Schrijf uw review over Iberische superieure kwaliteit ham van eikel-varkens (Bellota) van Don Agustín
Uw waardering voor dit product
Klik op de sterretjes
Land: Provincie: Postcode:

Geschatte verzendkosten: . Levertijd: werkdagen.

Leveringskosten naar zijn gratis bij bestellingen over de €*.

U kunt de exacte verzendkosten berekenen voordat u de definitieve aankoop indient. Hiervoor dient u uw land en/of regio in te voeren.

Wij versturen aan alle landen binnen de Europese Unie en Monaco. Wij versturen niet aan Zwitserland, noch naar de Canarische Eilanden. Klik hier om alle verzend- en leveringskosten te zien.

Gratis verzending *
Bestellingen boven de 200 €: Gibraltar, Portugal, Spanje, Spanje Balearen en Zuid-Frankrijk.
Bestellingen boven de 250 €: Andorra, Oostenrijk, België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Luxemburg, Nederland en Verenigd Koninkrijk.
Bestellingen boven de 350 €: Bulgarije, Kroatië, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Letland, Litouwen, Malta, Monaco, Polen, Roemenië, Slowakije, Slovenië en Zweden.
* Zorg ervoor dat alle producten uit de bestelling van dezelfde producent zijn.
Wanneer het product niet in goede staat is aangekomen of niet klopt met uw bestelling, vervangen wij deze voor een nieuw product of storten we uw betaling terug.

Hoe weet ik of mijn product in slechte staat is?

Klik hier om onze Retour-voorwaarden te zien

Nieuwsbrief
AANMELDEN
Registreer u gratis voor onze nieuwsbrief en ontvang informatie over onze aanbiedingen, kortingen, enz!