Iberische schouderham van grasgevoerde varkens met certificaat van Revisan Ibéricos

4 - 4.5 kg 24.7 € / kg
111.45 € (BTW inclusief)
Deze hele Iberische schouderham van grasgevoerde varkens met certificaat is verkregen van de voorste delen van het Iberische varken, en karakteriseert zich door zijn gestileerde vorm, zijn fijne been, zwarte poot en een zachte blinkende vetrand. De smaak is exquise en delicaat en de smaak blijft langdurig in het gehemelte hangen.
 
Toevoegen mandje
  • MERK
  • DETAILS
  • SUGGESTIES
  • REVIEWS (2)
  • VERZENDKOSTEN
  • RETOUREN

REVISAN IBÉRICOS

Revisan Ibéricos is een modern en dynamisch bedrijf dat blijft groeien in haar missie om producten en productieprocessen te perfectioneren. Het samenbrengen van traditie en innovatie zort ervoor dat ze een referentie blijfen in een steeds professionelere sector. Revisan Ibéricos is gecertificeerd voor de kwaliteitseisen van IFS Food V.6, de meest veeleisende certificering in de sector, en dit wordt gedeeld met een klein % andere bedrijven. Revisan Ibéricos is ook ISO 9001 gecertificeerd, wat een kader biedt voor het uitvoeren van een systematische focus op de procedés van de onderneming.
REVISAN IBÉRICOS
Presentatie : Heel
Categorie : Schouderham
Ras : Iberisch
Voeding : uit de Weides
Oorsprong : Castilla en León
Rijpingsperiode : 20 maanden
Formaat : De Iberische schouderham van grasgevoerde varkens met certificaat wordt gepresenteerd in een doos, omwikkelt met speciaal papier en wordt geleverd in een zwarte katoenen zak met een rode wikkeling eromheen.
REVISAN IBÉRICOS
Bewaring : De Iberische schouderham van grasgevoerde varkens met certificaat dient men op een koele, droge plek te bewaren, uit het daglicht.
Verbruik : Er wordt geadviseerd dit product binnen een jaar na ontvangst te gebruiken. Eenmaal geopend is het aan te raden de ham binnen een maand te consumeren, zodat het zijn excellente eigenschappen niet verliest.
Uitleg Snijtechnieken:

Stap   Stap   Stap   Stap   Stap  

DOWNLOAD PDF

Nota:
Loved it
"Excellent product"
Nota:
Amazing!
"So pleased! This was far superior to the previous ham I purchased from a different company. Perfect size for the four of us, the meat was so flavoursome. Great for beginners."
2

SCHRIJF UW REVIEW
Schrijf uw review over Iberische schouderham van grasgevoerde varkens met certificaat van Revisan Ibéricos
Uw waardering voor dit product
Klik op de sterretjes
Land: Provincie: Postcode:

Geschatte verzendkosten: . Levertijd: werkdagen.

Leveringskosten naar zijn gratis bij bestellingen over de €*.

U kunt de exacte verzendkosten berekenen voordat u de definitieve aankoop indient. Hiervoor dient u uw land en/of regio in te voeren.

Wij versturen aan alle landen binnen de Europese Unie en Monaco. Wij versturen niet aan Zwitserland, noch naar de Canarische Eilanden. Klik hier om alle verzend- en leveringskosten te zien.

Gratis verzending *
Bestellingen boven de 200 €: Gibraltar, Portugal, Spanje, Spanje Balearen en Zuid-Frankrijk.
Bestellingen boven de 250 €: Andorra, Oostenrijk, België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Luxemburg, Nederland en Verenigd Koninkrijk.
Bestellingen boven de 350 €: Bulgarije, Kroatië, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Letland, Litouwen, Malta, Monaco, Polen, Roemenië, Slowakije, Slovenië en Zweden.
* Zorg ervoor dat alle producten uit de bestelling van dezelfde producent zijn.
Wanneer het product niet in goede staat is aangekomen of niet klopt met uw bestelling, vervangen wij deze voor een nieuw product of storten we uw betaling terug.

Hoe weet ik of mijn product in slechte staat is?

Klik hier om onze Retour-voorwaarden te zien

Nieuwsbrief
AANMELDEN
Registreer u gratis voor onze nieuwsbrief en ontvang informatie over onze aanbiedingen, kortingen, enz!