Iberische schouderham van eikel-varkens (Bellota) van Revisan Ibéricos gesneden

11.47 € 100 gr 114.7 €/gr
Min. afname van 5 stuks
11.47 € (BTW inclusief)
De Iberische schouderham van eikel-varkens (Bellota) is verkregen van de voorste delen van het Iberische varken, en karakteriseert zich door zijn gestileerde vorm, zijn fijn doorregen vet, de pata negra en een zachte briljante vetrand. De smaak is exquisiet en delicaat en de smaak blijft langdurig in het gehemelte hangen.
 
Toevoegen mandje
  • MERK
  • DETAILS
  • SUGGESTIES
  • REVIEWS (2)
  • VERZENDKOSTEN
  • RETOUREN

REVISAN IBÉRICOS

Revisan Ibéricos is een modern en dynamisch bedrijf dat blijft groeien in haar missie om producten en productieprocessen te perfectioneren. Het samenbrengen van traditie en innovatie zort ervoor dat ze een referentie blijfen in een steeds professionelere sector. Revisan Ibéricos is gecertificeerd voor de kwaliteitseisen van IFS Food V.6, de meest veeleisende certificering in de sector, en dit wordt gedeeld met een klein % andere bedrijven. Revisan Ibéricos is ook ISO 9001 gecertificeerd, wat een kader biedt voor het uitvoeren van een systematische focus op de procedés van de onderneming.
REVISAN IBÉRICOS
Presentatie : Gesneden
Categorie : Schouderham
Ras : Iberisch
Oorsprong : Castilla en León
Rijpingsperiode : 25 maanden
Formaat : De Iberische schouderham van eikel-varkens (Bellota) wordt vacuüm verpakt gepresenteerd op een presenteer-blad in een kartonnen doos.
REVISAN IBÉRICOS
Bewaring : De Iberische schouderham van eikel-varkens (Bellota) moet gekoeld bewaard worden. Na opening gelieve het best gekoeld in hard plastic bewaren.
Verbruik : Er wordt geadviseerd dit product binnen een jaar na ontvangst te gebruiken. Eenmaal geopend is het aan te raden de ham binnen een maand te consumeren, zodat het zijn excellente eigenschappen niet verliest.
Uitleg Snijtechnieken:

Stap   Stap   Stap   Stap   Stap  

DOWNLOAD PDF

Nota:
Superlecker! Zu empfehlen!
"Wir kaufen unseren Schinken normalerweise im "Economato" des spanischen Elternvereins oder bringen ihn direkt aus Spanien mit. Der Schinken, der hierzulande in Supermärkten als Serrano oder Iberico verkauft wird, lässt viel zu wünschen übrig. Dieser Vorderschinken schmeckt einfach super, zergeht auf der Zunge und schmeckt supergut mit etwas geriebener Tomate und einem guten Olivenöl auf getoastetem Baguette. Nur zu empfehlen, ich war echt überrascht, dass ein Vorderschinken so einen tollen Geschmack haben kann!"
Nota:
Excelent jam
"For this curated jam i have no words to describe how much i love it, it just melts in your mouth, and the flavours are just exploding.. first you feel the sweetness then a bit of spiciness covors your mouth. It's just excelent and there is never too much of "paleta" for me.

Thank you jamonprive!"
2

SCHRIJF UW REVIEW
Schrijf uw review over Iberische schouderham van eikel-varkens (Bellota) van Revisan Ibéricos gesneden
Uw waardering voor dit product
Klik op de sterretjes
Land: Provincie: Postcode:

Geschatte verzendkosten: . Levertijd: werkdagen.

Leveringskosten naar zijn gratis bij bestellingen over de €*.

U kunt de exacte verzendkosten berekenen voordat u de definitieve aankoop indient. Hiervoor dient u uw land en/of regio in te voeren.

Wij versturen aan alle landen binnen de Europese Unie en Monaco. Wij versturen niet aan Zwitserland, noch naar de Canarische Eilanden. Klik hier om alle verzend- en leveringskosten te zien.

Gratis verzending *
Bestellingen boven de 200 €: Gibraltar, Portugal, Spanje, Spanje Balearen en Zuid-Frankrijk.
Bestellingen boven de 250 €: Andorra, Oostenrijk, België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Luxemburg, Nederland en Verenigd Koninkrijk.
Bestellingen boven de 350 €: Bulgarije, Kroatië, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Letland, Litouwen, Malta, Monaco, Polen, Roemenië, Slowakije, Slovenië en Zweden.
* Zorg ervoor dat alle producten uit de bestelling van dezelfde producent zijn.
Wanneer het product niet in goede staat is aangekomen of niet klopt met uw bestelling, vervangen wij deze voor een nieuw product of storten we uw betaling terug.

Hoe weet ik of mijn product in slechte staat is?

Klik hier om onze Retour-voorwaarden te zien

Nieuwsbrief
AANMELDEN
Registreer u gratis voor onze nieuwsbrief en ontvang informatie over onze aanbiedingen, kortingen, enz!