Iberische schouderham van eikel-varkens (Bellota) van Ibéricos Dehesa Casablanca ontvet en ontbeend

2 - 2.6 kg 71.6 € / kg
186.19 € (BTW inclusief)
Het centrale deel van de Iberische schouderham van eikel-varkens (Bellota), perfect ontvet, met de onmiskenbare smaak die de voeding van eikels in de weides gedurende de vrije graasperiode hieraan meegeeft. Klaar om met de hand of met de machine gesneden te worden. De gemakkelijkste vorm om van de schouderham te genieten, voor degene die nog geen expert zijn in het snijden.
 
Toevoegen mandje
  • MERK
  • DETAILS
  • SUGGESTIES
  • REVIEWS
  • VERZENDKOSTEN
  • RETOUREN

IBÉRICOS DEHESA CASABLANCA

Dit familiebedrijf is al meer dan twintig jaar toegewijd bezig met het fokken van het typische Iberische eikel-varken (Bellota). De beperkte productie en ambachtelijke verwerking maakt het hen mogelijk om een product van de hoogste kwaliteit te bieden om de meest veeleisende fijnproevers te bekoren. De moderne installaties in Salamanca zijn perfect uitgerust en door de Europese Unie goedgekeurd om de beste kwaliteit en het hoogste serviceniveau te kunnen blijven aanbieden.
IBÉRICOS DEHESA CASABLANCA
Presentatie : Ontbeend
Categorie : Schouderham
Ras : Iberisch
Oorsprong : Castilla en León
Rijpingsperiode : 33 maanden
Formaat : De Iberische schouderham van eikel-varkens (Bellota) wordt gepresenteerd in een vacuüm-verpakking van transparant plastic met het logo van Ibéricos Dehesa Casablanca
IBÉRICOS DEHESA CASABLANCA
Bewaring : De Iberische schouderham van eikel-varkens (Bellota) dient men bij voorkeur op een koele, droge plek te bewaren.
Verbruik : Het wordt aangeraden dit product maximaal 6 maanden na de verpakkingsdatum te consumeren.
Uitleg Snijtechnieken:

Stap   Stap   Stap   Stap   Stap  

DOWNLOAD PDF

Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.

SCHRIJF UW REVIEW
Schrijf uw review over Iberische schouderham van eikel-varkens (Bellota) van Ibéricos Dehesa Casablanca ontvet en ontbeend
Uw waardering voor dit product
Klik op de sterretjes
Land: Provincie: Postcode:

Geschatte verzendkosten: . Levertijd: werkdagen.

Leveringskosten naar zijn gratis bij bestellingen over de €*.

U kunt de exacte verzendkosten berekenen voordat u de definitieve aankoop indient. Hiervoor dient u uw land en/of regio in te voeren.

Wij versturen aan alle landen binnen de Europese Unie en Monaco. Wij versturen niet aan Zwitserland, noch naar de Canarische Eilanden. Klik hier om alle verzend- en leveringskosten te zien.

Gratis verzending *
Bestellingen boven de 200 €: Gibraltar, Portugal, Spanje, Spanje Balearen en Zuid-Frankrijk.
Bestellingen boven de 250 €: Andorra, Oostenrijk, België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Luxemburg, Nederland en Verenigd Koninkrijk.
Bestellingen boven de 350 €: Bulgarije, Kroatië, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Letland, Litouwen, Malta, Monaco, Polen, Roemenië, Slowakije, Slovenië en Zweden.
* Zorg ervoor dat alle producten uit de bestelling van dezelfde producent zijn.
Wanneer het product niet in goede staat is aangekomen of niet klopt met uw bestelling, vervangen wij deze voor een nieuw product of storten we uw betaling terug.

Hoe weet ik of mijn product in slechte staat is?

Klik hier om onze Retour-voorwaarden te zien

Nieuwsbrief
AANMELDEN
Registreer u gratis voor onze nieuwsbrief en ontvang informatie over onze aanbiedingen, kortingen, enz!