Iberische schouderham 100% van eikel-varkens (Bellota) van Cinco Jotas 5J

6 - 6.5 kg 57.7 € / kg
375.38 € (BTW inclusief)
Deze hele Iberische schouderham 100% van eikel-varkens (Bellota) is een exquise product dat deel uitmaakt van het mediterrane dieet. Dit product wordt gemaakt van de voorpoten (de schouderham) van een exclusief met eikels gevoedt varken. Gemaakt van de beste varkens van puur Iberisch ras uit de weides van Spanje. De varkens ontvangen een exceptionele behandeling gedurende hun leven en worden in de vrije graasperiode exclusief met eikels gevoed. Eikels bevatten een hoog percentage oliezuur wat wetenschappelijk bewezen eigenschappen teweegbrengen die de gezondheid bevorderen. Dit product zal helpen bij het verminderen van ongezond cholesterol. Bovendien is deze schouderham rijk aan omega-3, omega-6 en omega-9.
 
Toevoegen mandje
  • MERK
  • DETAILS
  • SUGGESTIES
  • REVIEWS (8)
  • VERZENDKOSTEN
  • RETOUREN

CINCO JOTAS - 5J

Cinco Jotas (5J), reconocido internacionalmente como la joya de la gastronomía española. Desde hace más de 130 años, 5J mantiene la elaboración artesanal y natural de todos sus productos, conservando las experiencias y tradiciones transmitidas de generación en generación.
CINCO JOTAS - 5J
Presentatie : Heel
Categorie : Schouderham
Ras : Iberisch
Voeding : van Bellota
Oorsprong : Extremadura
Rijpingsperiode : 24 maanden
Formaat : De Iberische schouderham 100% van eikel-varkens (Bellota) wordt gepresenteerd in een gesloten verpakking.
CINCO JOTAS - 5J
Bewaring : De Iberische schouderham 100% van eikel-varkens (Bellota) dient te worden opgeslagen op een koele en geventileerde plek. Na ontvangst moet de schouderham uit de plastic zak en het kraftpapier gehaald worden die hem beschermen. Op het moment van snijden dient goed gelet te worden op het gebruik van goed gereedschap. Een ham-houder, een lang en flexibel vleesmes en een slijpsteen zijn de basiselementen om een goed rendement te verkrijgen van elk deel. Het is zeer belangrijk om de snijplek goed schoon te houden en deze plek van de ham te beschermen tegen oxidatie. Hiervoor raden we aan om deze plek te bedekken met enkele dunne plakken vet van de schouderham zelf.
Verbruik : Het wordt aanbevolen dit product binnen 2 jaar te gebruiken. Eenmaal geopend, wordt het aangeraden om het product binnen een maand te gebruiken, zodat het zijn excellente kwaliteiten niet verliest.
Uitleg Snijtechnieken:

Stap   Stap   Stap   Stap   Stap  

DOWNLOAD PDF

Nota:
Poco conocido pero bastante buena!
"Compre esta marca porque economicamente era mas asequible pero ha resultado ser excelente. Creo que calidad precio sera dificil de superar. Quizas la proxima vez compre Arturo Sanchez para comparar pero en resumen "muy buena calidad""
Nota:
Cinco Jotas -5j
"Only could aford a Palinta ,shame we could not go for the Ham ,taste out of this world."
Nota:
Excellent
"Jamais déçu par un 5J et expédition très rapide"
Nota:
Delicious
"Best jamon I have ever tasted. Great service with prompt delivery too"
Nota:
EXCELLENT
"Ce jambon est très bon , livraison extrêmement rapide, nous sommes à chaque fois ravie de notre achat merci à l'equipe"
Nota:
Tasty
"A very nice, tasty ham."
Nota:
SODDISFATTO
"IL PRODOTTO E' ARRIVATO INTEGRO, IN PERFETTE CONDIZIONI.
LA SPEDIZIONE SICURA E GARANTITA.
L' IMBALLAGGIO E LA PRESENTAZIONE SONO IMPECCABILI.
LA PALETA E' FANTASTICA.
A PRESTO SU JamonPrive!
Valerio"
Nota:
Super satisfeito
"Muito saboroso "
8

SCHRIJF UW REVIEW
Schrijf uw review over Iberische schouderham 100% van eikel-varkens (Bellota) van Cinco Jotas 5J
Uw waardering voor dit product
Klik op de sterretjes
Land: Provincie: Postcode:

Geschatte verzendkosten: . Levertijd: werkdagen.

Leveringskosten naar zijn gratis bij bestellingen over de €*.

U kunt de exacte verzendkosten berekenen voordat u de definitieve aankoop indient. Hiervoor dient u uw land en/of regio in te voeren.

Wij versturen aan alle landen binnen de Europese Unie en Monaco. Wij versturen niet aan Zwitserland, noch naar de Canarische Eilanden. Klik hier om alle verzend- en leveringskosten te zien.

Gratis verzending *
Bestellingen boven de 200 €: Gibraltar, Portugal, Spanje, Spanje Balearen en Zuid-Frankrijk.
Bestellingen boven de 250 €: Andorra, Oostenrijk, België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Luxemburg, Nederland en Verenigd Koninkrijk.
Bestellingen boven de 350 €: Bulgarije, Kroatië, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Letland, Litouwen, Malta, Monaco, Polen, Roemenië, Slowakije, Slovenië en Zweden.
* Zorg ervoor dat alle producten uit de bestelling van dezelfde producent zijn.
Wanneer het product niet in goede staat is aangekomen of niet klopt met uw bestelling, vervangen wij deze voor een nieuw product of storten we uw betaling terug.

Hoe weet ik of mijn product in slechte staat is?

Klik hier om onze Retour-voorwaarden te zien

Nieuwsbrief
AANMELDEN
Registreer u gratis voor onze nieuwsbrief en ontvang informatie over onze aanbiedingen, kortingen, enz!