Iberische reserva ham van eikel-varkens (Bellota) van Arturo Sánchez + hamklem + hammes

8 - 8.5 kg 74.4 € / kg
632.82 € (BTW inclusief)
Deze hele Iberische reserva ham biedt u rooskleurige plakken met een intense smaak, die de meest veeleisende fijnproevers tevredenstelt. Deze Iberische ham komt van varkens met 75% Iberische stamboom van meer dan 18 maanden oud; met een gewicht van meer dan 60 kilo bij aanvang van de vrije graasperiode en geniet van een superieur rijpingsproces van meer dan 36 maanden in natuurlijke drogerijen en kelders.
 
Toevoegen mandje
  • MERK
  • DETAILS
  • SUGGESTIES
  • REVIEWS (1)
  • VERZENDKOSTEN
  • RETOUREN

ARTURO SÁNCHEZ

Als u het over Arturo Sánchez heeft, heeft u het over een juweel van de gastronomie. Men biedt producten van de, in grote vrijheid gefokte, Iberische varkens uit de beste weides van Andalusië en Extremadura. Deze worden op artisanale wijze verwerkt, waar aan elk onderdeel de grootste aandacht wordt besteed. Mede door de compleet natuurlijke rijping, zonder enig haastwerk, hebben we het hier dan ook over unieke producten, zonder gelijke in de wereld.
ARTURO SÁNCHEZ
Presentatie : Heel
Categorie : Ham
Ras : Iberisch
Oorsprong : Castilla en León
Rijpingsperiode : 36 maanden
Formaat : De Iberische reserva ham van eikel-varkens (Bellota) wordt gepresenteerd in cadeaupapier.
ARTURO SÁNCHEZ
Bewaring : De Iberische reserva ham van eikel-varkens (Bellota) dient men op een koele, droge plek te bewaren, uit het daglicht.
Verbruik : Er wordt geadviseerd dit product binnen 2 jaar te gebruiken. Eenmaal geopend is het aan te raden de ham binnen een maand te consumeren, zodat het zijn excellente eigenschappen niet verliest.
Uitleg Snijtechnieken:

Stap   Stap   Stap   Stap   Stap  

DOWNLOAD PDF

Nota:
La caña de España
"Me encanto este Jamon. Me lo regalaron como regalo de boda y me lo he comido con mi mujer antes de la boda... sorry :) De lo mejorcito que he probado! "
1

SCHRIJF UW REVIEW
Schrijf uw review over Iberische reserva ham van eikel-varkens (Bellota) van Arturo Sánchez + hamklem + hammes
Uw waardering voor dit product
Klik op de sterretjes
Land: Provincie: Postcode:

Geschatte verzendkosten: . Levertijd: werkdagen.

Leveringskosten naar zijn gratis bij bestellingen over de €*.

U kunt de exacte verzendkosten berekenen voordat u de definitieve aankoop indient. Hiervoor dient u uw land en/of regio in te voeren.

Wij versturen aan alle landen binnen de Europese Unie en Monaco. Wij versturen niet aan Zwitserland, noch naar de Canarische Eilanden. Klik hier om alle verzend- en leveringskosten te zien.

Gratis verzending *
Bestellingen boven de 200 €: Gibraltar, Portugal, Spanje, Spanje Balearen en Zuid-Frankrijk.
Bestellingen boven de 250 €: Andorra, Oostenrijk, België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Luxemburg, Nederland en Verenigd Koninkrijk.
Bestellingen boven de 350 €: Bulgarije, Kroatië, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Letland, Litouwen, Malta, Monaco, Polen, Roemenië, Slowakije, Slovenië en Zweden.
* Zorg ervoor dat alle producten uit de bestelling van dezelfde producent zijn.
Wanneer het product niet in goede staat is aangekomen of niet klopt met uw bestelling, vervangen wij deze voor een nieuw product of storten we uw betaling terug.

Hoe weet ik of mijn product in slechte staat is?

Klik hier om onze Retour-voorwaarden te zien

Nieuwsbrief
AANMELDEN
Registreer u gratis voor onze nieuwsbrief en ontvang informatie over onze aanbiedingen, kortingen, enz!