Iberische ham van met graangevoerde varkens met certificaat van Revisan Ibéricos - handgesneden - luxueuze doos

500 gr 135.2 €/gr
67.61 € (BTW inclusief)
Luxe doos met 5 pakjes van 100 gram handgesneden Iberische ham van met graangevoerde varkens. Deze ham is verkregen van de achterste delen van het Iberische varken, en karakteriseert zich door zijn gestileerde vorm, zijn fijne been, zwarte poot en fijne vetaderen die door het weefsel lopen. De kleur is rood met roze tinten en het product heeft een intense smaak; langdurig en vol met unieke aroma's.
 
Toevoegen mandje
  • MERK
  • DETAILS
  • SUGGESTIES
  • REVIEWS
  • VERZENDKOSTEN
  • RETOUREN

REVISAN IBÉRICOS

Revisan Ibéricos is een modern en dynamisch bedrijf dat blijft groeien in haar missie om producten en productieprocessen te perfectioneren. Het samenbrengen van traditie en innovatie zort ervoor dat ze een referentie blijfen in een steeds professionelere sector. Revisan Ibéricos is gecertificeerd voor de kwaliteitseisen van IFS Food V.6, de meest veeleisende certificering in de sector, en dit wordt gedeeld met een klein % andere bedrijven. Revisan Ibéricos is ook ISO 9001 gecertificeerd, wat een kader biedt voor het uitvoeren van een systematische focus op de procedés van de onderneming.
REVISAN IBÉRICOS
Presentatie : Premium doos
Categorie : Ham
Ras : Iberisch
Voeding : uit de Weides
Oorsprong : Castilla en León
Rijpingsperiode : 30 maanden
Formaat : De Iberische ham van met graangevoerde varkens wordt in een luxueuze doos van Revisan geleverd.
REVISAN IBÉRICOS
Bewaring : De Iberische ham van met graangevoerde varkens met certificaat dient men gekoeld te bewaren.
Verbruik : Er wordt aangeraden dit product binnen een jaar te gebruiken. Haal en open de verpakkingen 60 minuten voor gebruik uit de koelkast alvorens u het product op kamertemperatuur consumeert.
Uitleg Snijtechnieken:

Stap   Stap   Stap   Stap   Stap  

DOWNLOAD PDF

Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.

SCHRIJF UW REVIEW
Schrijf uw review over Iberische ham van met graangevoerde varkens met certificaat van Revisan Ibéricos - handgesneden - luxueuze doos
Uw waardering voor dit product
Klik op de sterretjes
Land: Provincie: Postcode:

Geschatte verzendkosten: . Levertijd: werkdagen.

Leveringskosten naar zijn gratis bij bestellingen over de €*.

U kunt de exacte verzendkosten berekenen voordat u de definitieve aankoop indient. Hiervoor dient u uw land en/of regio in te voeren.

Wij versturen aan alle landen binnen de Europese Unie en Monaco. Wij versturen niet aan Zwitserland, noch naar de Canarische Eilanden. Klik hier om alle verzend- en leveringskosten te zien.

Gratis verzending *
Bestellingen boven de 200 €: Gibraltar, Portugal, Spanje, Spanje Balearen en Zuid-Frankrijk.
Bestellingen boven de 250 €: Andorra, Oostenrijk, België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Luxemburg, Nederland en Verenigd Koninkrijk.
Bestellingen boven de 350 €: Bulgarije, Kroatië, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Letland, Litouwen, Malta, Monaco, Polen, Roemenië, Slowakije, Slovenië en Zweden.
* Zorg ervoor dat alle producten uit de bestelling van dezelfde producent zijn.
Wanneer het product niet in goede staat is aangekomen of niet klopt met uw bestelling, vervangen wij deze voor een nieuw product of storten we uw betaling terug.

Hoe weet ik of mijn product in slechte staat is?

Klik hier om onze Retour-voorwaarden te zien

Nieuwsbrief
AANMELDEN
Registreer u gratis voor onze nieuwsbrief en ontvang informatie over onze aanbiedingen, kortingen, enz!