Iberische ham van eikel-varkens (Bellota) van Ibéricos Dehesa Casablanca

7 - 7.5 kg 57.9 € / kg
434.77 € (BTW inclusief)
Deze hele Iberische ham van eikel-varkens (Bellota) is een product van de hoogste kwaliteit, een waar plezier voor de zintuigen. De varkens die worden gefokt op onze weiden van de regio rond de stad Rodrigo groeien uitsluitend vrijgrazend op, gevoed met de typische zoete eikels van de streek, die aan het resultaat een onvergetelijke en onmiskenbare smaak meegeven.
 
Toevoegen mandje
  • MERK
  • DETAILS
  • SUGGESTIES
  • REVIEWS (1)
  • VERZENDKOSTEN
  • RETOUREN

IBÉRICOS DEHESA CASABLANCA

Dit familiebedrijf is al meer dan twintig jaar toegewijd bezig met het fokken van het typische Iberische eikel-varken (Bellota). De beperkte productie en ambachtelijke verwerking maakt het hen mogelijk om een product van de hoogste kwaliteit te bieden om de meest veeleisende fijnproevers te bekoren. De moderne installaties in Salamanca zijn perfect uitgerust en door de Europese Unie goedgekeurd om de beste kwaliteit en het hoogste serviceniveau te kunnen blijven aanbieden.
IBÉRICOS DEHESA CASABLANCA
Presentatie : Heel
Categorie : Ham
Ras : Iberisch
Oorsprong : Castilla en León
Rijpingsperiode : 42 maanden
Formaat : De Iberische ham van eikel-varkens (Bellota) wordt gepresenteerd in een vet-afstotende verpakking in een zwarte zak omwikkelt met een gouden net, die het een elegant beeld geven.
IBÉRICOS DEHESA CASABLANCA
Bewaring : De Iberische ham van eikel-varkens (Bellota) dient men op een koele, droge plek te bewaren.
Verbruik : De houdbaarheid van een schouderham hangt af van het feit of deze reeds geopend is of niet. Is het product nog niet geopend, dan is de houdbaarheid één jaar. Is het tegengestelde het geval, dan wordt aangeraden het product binnen de drie maanden te consumeren, anders verliest deze zijn kenmerken en optimale smaak door uitdroging.
Uitleg Snijtechnieken:

Stap   Stap   Stap   Stap   Stap  

DOWNLOAD PDF

Nota:
Bien bien... muy bien!
"El jamon estaba muy bueno. Para mi gusto un pelin salado pero muy bueno. A mi mujer le encanto."
1

SCHRIJF UW REVIEW
Schrijf uw review over Iberische ham van eikel-varkens (Bellota) van Ibéricos Dehesa Casablanca
Uw waardering voor dit product
Klik op de sterretjes
Land: Provincie: Postcode:

Geschatte verzendkosten: . Levertijd: werkdagen.

Leveringskosten naar zijn gratis bij bestellingen over de €*.

U kunt de exacte verzendkosten berekenen voordat u de definitieve aankoop indient. Hiervoor dient u uw land en/of regio in te voeren.

Wij versturen aan alle landen binnen de Europese Unie en Monaco. Wij versturen niet aan Zwitserland, noch naar de Canarische Eilanden. Klik hier om alle verzend- en leveringskosten te zien.

Gratis verzending *
Bestellingen boven de 200 €: Gibraltar, Portugal, Spanje, Spanje Balearen en Zuid-Frankrijk.
Bestellingen boven de 250 €: Andorra, Oostenrijk, België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Luxemburg, Nederland en Verenigd Koninkrijk.
Bestellingen boven de 350 €: Bulgarije, Kroatië, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Letland, Litouwen, Malta, Monaco, Polen, Roemenië, Slowakije, Slovenië en Zweden.
* Zorg ervoor dat alle producten uit de bestelling van dezelfde producent zijn.
Wanneer het product niet in goede staat is aangekomen of niet klopt met uw bestelling, vervangen wij deze voor een nieuw product of storten we uw betaling terug.

Hoe weet ik of mijn product in slechte staat is?

Klik hier om onze Retour-voorwaarden te zien

Nieuwsbrief
AANMELDEN
Registreer u gratis voor onze nieuwsbrief en ontvang informatie over onze aanbiedingen, kortingen, enz!