Iberische ham van 100% pure eikel-varkens van Sánches Romero Carvajal + hamklem + hammes

7 - 8 kg 93.7 € / kg
750.2 € (BTW inclusief)
Deze hele Iberische ham van 100% pure eikel-varkens van Sánches Romero Carvajal is een product dat bereidt werd uit de buitenste uitersten van een 100% Jabugo eikel-varken. Het varken werd uitgebreid gefokt op de weiden van het Iberische schiereiland en gevoed met eikels gedurende de tijd in de bergen.
 
Toevoegen mandje
  • MERK
  • DETAILS
  • SUGGESTIES
  • REVIEWS
  • VERZENDKOSTEN
  • RETOUREN

SÁNCHEZ ROMERO CARVAJAL

Sánchez Romero Carvajal es es una marca con más de 130 años de experiencia en la crianza de cerdos 100% ibéricos y elaboración artesanal de jamones. Sus cerdos ibéricos, que han sido criados con los mas altos estándares de calidad, asegurando que son 100% pura raza, viven en libertad en dehesas centenarias de encinas, quejigos y alcornoques.
SÁNCHEZ ROMERO CARVAJAL
Presentatie : Heel
Categorie : Ham
Ras : Iberisch
Voeding : van Bellota
Bewerking : Eikel-varkens (Bellota) slaat op de dieren die, gedurende de periode voorafgaand aan de slachting, geleefd hebben op de "montanera" manier, dat wil zeggen dat ze zich gevoed hebben met wat de weide of het bosland te bieden hebben: eikels, (kruide)planten en wortels, wat garandeert dat de Iberisch producten die hier vanaf komen van de hoogste kwaliteit zijn.
Oorsprong : Castilla en León
Rijpingsperiode : 36 maanden
Formaat : Deze hele Iberische ham van 100% pure eikel-varkens van Sánches Romero Carvajal wordt in een hoes geleverd.
SÁNCHEZ ROMERO CARVAJAL
Bewaring : Deze Iberische ham van 100% pure eikel-varkens moet in een koele en geventileerde plaats bewaard worden tot dat hij geconsumeerd wordt. Bij ontvangst uit de hoes en het bruinpapier nemen dat hem beschermd. Op het moment dat hij gesneden moet worden, moeten we rekening houden met de volgende benodigdheden: Een hamklem, een mes met een breed lemmet om het binnenste en buitenste deel van de ham schoon te maken, een lang en flexibel hammes en een aanzetstaal. Dit zijn de basiselementen om een maximum rendement uit de ham te halen. Het is erg belangrijk om het stuk waar gesneden wordt schoon te houden en ook adequaat te beschermen om oxidatie te voorkomen. Hiervoor wordt aanbevolen om het gesneden stuk af te dekken met een paar fijne plakjes vet van de ham zelf.
Verbruik : Het wordt aangeraden dit product binnen een jaar na ontvangst te consumeren. Eenmaal geopend, wordt het aangeraden het product binnen een maand te gebruiken, zodat deze zijn excellente eigenschappen niet verliest.
Uitleg Snijtechnieken:

Stap   Stap   Stap   Stap   Stap  

DOWNLOAD PDF

Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.

SCHRIJF UW REVIEW
Schrijf uw review over Iberische ham van 100% pure eikel-varkens van Sánches Romero Carvajal + hamklem + hammes
Uw waardering voor dit product
Klik op de sterretjes
Land: Provincie: Postcode:

Geschatte verzendkosten: . Levertijd: werkdagen.

Leveringskosten naar zijn gratis bij bestellingen over de €*.

U kunt de exacte verzendkosten berekenen voordat u de definitieve aankoop indient. Hiervoor dient u uw land en/of regio in te voeren.

Wij versturen aan alle landen binnen de Europese Unie en Monaco. Wij versturen niet aan Zwitserland, noch naar de Canarische Eilanden. Klik hier om alle verzend- en leveringskosten te zien.

Gratis verzending *
Bestellingen boven de 200 €: Gibraltar, Portugal, Spanje, Spanje Balearen en Zuid-Frankrijk.
Bestellingen boven de 250 €: Andorra, Oostenrijk, België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Luxemburg, Nederland en Verenigd Koninkrijk.
Bestellingen boven de 350 €: Bulgarije, Kroatië, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Letland, Litouwen, Malta, Monaco, Polen, Roemenië, Slowakije, Slovenië en Zweden.
* Zorg ervoor dat alle producten uit de bestelling van dezelfde producent zijn.
Wanneer het product niet in goede staat is aangekomen of niet klopt met uw bestelling, vervangen wij deze voor een nieuw product of storten we uw betaling terug.

Hoe weet ik of mijn product in slechte staat is?

Klik hier om onze Retour-voorwaarden te zien

Nieuwsbrief
AANMELDEN
Registreer u gratis voor onze nieuwsbrief en ontvang informatie over onze aanbiedingen, kortingen, enz!