Iberische ham gran reserva van eikel-varkens (Bellota) van Arturo Sánchez handgesneden

80 gr 325.6 €/gr
26.05 € (BTW inclusief)
De Iberische ham gran reserva van eikel-varkens (Bellota) biedt u fijne plakken, mals en sappig, die in de mond smelten en daar een onvergelijkbare smaak en nasmaak achterlaat. Deze Iberische ham komt van varkens met 75% Iberische stamboom van meer dan 18 maanden oud. Het zijn varkens die twee vrije graasperiodes krijgen en na de tweede periode een gewicht van meer dan 70 kilo hebben en krijgen een superieur rijpingsproces van meer dan 40 maanden in natuurlijke drogerijen en kelders.
 
Toevoegen mandje
  • MERK
  • DETAILS
  • SUGGESTIES
  • REVIEWS (1)
  • VERZENDKOSTEN
  • RETOUREN

ARTURO SÁNCHEZ

Als u het over Arturo Sánchez heeft, heeft u het over een juweel van de gastronomie. Men biedt producten van de, in grote vrijheid gefokte, Iberische varkens uit de beste weides van Andalusië en Extremadura. Deze worden op artisanale wijze verwerkt, waar aan elk onderdeel de grootste aandacht wordt besteed. Mede door de compleet natuurlijke rijping, zonder enig haastwerk, hebben we het hier dan ook over unieke producten, zonder gelijke in de wereld.
ARTURO SÁNCHEZ
Presentatie : Gesneden
Categorie : Ham
Ras : Iberisch
Oorsprong : Castilla en León
Rijpingsperiode : 40 maanden
Formaat : De Iberische ham gran reserva van eikel-varkens (Bellota) wordt gepresenteerd in een gemakkelijk te openen vacuüm-verpakking van 80gram per stuk. Daarbinnen treft u het product aan in aparte plakjes met scheidingsvellen tussen de plakjes, om deze gemakkelijk van elkaar te kunnen halen.
ARTURO SÁNCHEZ
Bewaring : De Iberische ham gran reserva van eikel-varkens (Bellota) dient men in de koelkast te bewaren, van 0-6ºC.
Verbruik : Er wordt aangeraden dit product binnen een jaar te gebruiken. Haal en open de verpakkingen 60 minuten voor gebruik uit de koelkast alvorens u het product op kamertemperatuur consumeert.
Uitleg Snijtechnieken:

Stap   Stap   Stap   Stap   Stap  

DOWNLOAD PDF

Nota:
Primera calidad, presentación impecable
"Formato perfecto en paquetes pequeños para disfrutar de buen jamón, presentación muy bonita, muy chulo para regalos"
1

SCHRIJF UW REVIEW
Schrijf uw review over Iberische ham gran reserva van eikel-varkens (Bellota) van Arturo Sánchez handgesneden
Uw waardering voor dit product
Klik op de sterretjes
Land: Provincie: Postcode:

Geschatte verzendkosten: . Levertijd: werkdagen.

Leveringskosten naar zijn gratis bij bestellingen over de €*.

U kunt de exacte verzendkosten berekenen voordat u de definitieve aankoop indient. Hiervoor dient u uw land en/of regio in te voeren.

Wij versturen aan alle landen binnen de Europese Unie en Monaco. Wij versturen niet aan Zwitserland, noch naar de Canarische Eilanden. Klik hier om alle verzend- en leveringskosten te zien.

Gratis verzending *
Bestellingen boven de 200 €: Gibraltar, Portugal, Spanje, Spanje Balearen en Zuid-Frankrijk.
Bestellingen boven de 250 €: Andorra, Oostenrijk, België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Luxemburg, Nederland en Verenigd Koninkrijk.
Bestellingen boven de 350 €: Bulgarije, Kroatië, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Letland, Litouwen, Malta, Monaco, Polen, Roemenië, Slowakije, Slovenië en Zweden.
* Zorg ervoor dat alle producten uit de bestelling van dezelfde producent zijn.
Wanneer het product niet in goede staat is aangekomen of niet klopt met uw bestelling, vervangen wij deze voor een nieuw product of storten we uw betaling terug.

Hoe weet ik of mijn product in slechte staat is?

Klik hier om onze Retour-voorwaarden te zien

Nieuwsbrief
AANMELDEN
Registreer u gratis voor onze nieuwsbrief en ontvang informatie over onze aanbiedingen, kortingen, enz!