Iberische ham 100% van eikel-varkens (Bellota) van Cinco Jotas 5J

7 - 7.5 kg 102 € / kg
765.6 € (BTW inclusief)
Dit product wordt gemaakt van de achterpoten van het varken. Deze in vrijheid gefokte 100% Iberische ham van eikel-varkens (Bellota) komt uit het zuidwesten van het schiereiland en wordt gevoed met een natuurlijke voeding op basis van eikels. 5J is trouw aan zijn oorsprong en heeft de puurheid van het ras bewaakt en deze nooit met andere rassen gefokt en ze houdt daarbij het eco-systeem in stand waarin de varkens opgroeien. Het is gedurende de vrije graasperiode dat de varkens dagelijks ongeveer 14km afleggen op zoek naar eikels, hun voornaamste voedingsbron, welke verantwoordelijk is voor de zintuigprikkelende kwaliteiten van het vlees, die een textuur geven wat zich vertaalt in een onvergelijkbare smaak.
 
Toevoegen mandje
  • MERK
  • DETAILS
  • SUGGESTIES
  • REVIEWS (4)
  • VERZENDKOSTEN
  • RETOUREN

CINCO JOTAS - 5J

Cinco Jotas (5J), reconocido internacionalmente como la joya de la gastronomía española. Desde hace más de 130 años, 5J mantiene la elaboración artesanal y natural de todos sus productos, conservando las experiencias y tradiciones transmitidas de generación en generación.
CINCO JOTAS - 5J
Presentatie : Heel
Categorie : Ham
Ras : Iberisch
Oorsprong : Andalucía
Rijpingsperiode : 36 maanden
Formaat : De pure Iberische ham van eikel-varkens (Bellota) wordt gepresenteerd in een gesloten verpakking.
CINCO JOTAS - 5J
Bewaring : De Iberische ham 100% van eikel-varkens (Bellota) dient geconserveerd te worden op een koele geventileerde plek tot het moment van consumptie. Na ontvangst moet de schouderham uit de plastic zak en het kraftpapier gehaald worden die hem beschermen. Op het moment van snijden dient goed gelet te worden op het gebruik van goed gereedschap. Een ham-houder, een lang en flexibel vleesmes en een slijpsteen zijn de basiselementen om een goed rendement te verkrijgen van elk deel. Het is belangrijk om de snijplek goed schoon te houden en deze plek van de ham te beschermen tegen oxidatie. Hiervoor raden we aan om deze plek te bedekken met enkele dunne plakken vet van de ham zelf.
Verbruik : Het wordt aanbevolen dit product binnen 2 jaar te gebruiken. Eenmaal geopend, wordt het aangeraden om het product binnen een maand te gebruiken, zodat het zijn excellente kwaliteiten niet verliest.
Uitleg Snijtechnieken:

Stap   Stap   Stap   Stap   Stap  

DOWNLOAD PDF

Nota:
OTTIMA QUALITA'
"IL PROSCIUTTO E' DI OTTIMA QUALITA' SECONDO LE ASPETTATIVE"
Nota:
Pues de lo mejorcito!
"Este jamon ha durado una semana en mi casa. Nos lo hemos comido entre dos personas. Impresionante! Como no podia ser menos en un producto 5J. Muy muy bueno..."
Nota:
5jotas
"Come sempre una garanzia, spedizione veloce e perfetta, prosciutto ottimo"
Nota:
Ottimo
"Come sempre un ottimo prosciutto"
4

SCHRIJF UW REVIEW
Schrijf uw review over Iberische ham 100% van eikel-varkens (Bellota) van Cinco Jotas 5J
Uw waardering voor dit product
Klik op de sterretjes
Land: Provincie: Postcode:

Geschatte verzendkosten: . Levertijd: werkdagen.

Leveringskosten naar zijn gratis bij bestellingen over de €*.

U kunt de exacte verzendkosten berekenen voordat u de definitieve aankoop indient. Hiervoor dient u uw land en/of regio in te voeren.

Wij versturen aan alle landen binnen de Europese Unie en Monaco. Wij versturen niet aan Zwitserland, noch naar de Canarische Eilanden. Klik hier om alle verzend- en leveringskosten te zien.

Gratis verzending *
Bestellingen boven de 200 €: Gibraltar, Portugal, Spanje, Spanje Balearen en Zuid-Frankrijk.
Bestellingen boven de 250 €: Andorra, Oostenrijk, België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Luxemburg, Nederland en Verenigd Koninkrijk.
Bestellingen boven de 350 €: Bulgarije, Kroatië, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Letland, Litouwen, Malta, Monaco, Polen, Roemenië, Slowakije, Slovenië en Zweden.
* Zorg ervoor dat alle producten uit de bestelling van dezelfde producent zijn.
Wanneer het product niet in goede staat is aangekomen of niet klopt met uw bestelling, vervangen wij deze voor een nieuw product of storten we uw betaling terug.

Hoe weet ik of mijn product in slechte staat is?

Klik hier om onze Retour-voorwaarden te zien

Nieuwsbrief
AANMELDEN
Registreer u gratis voor onze nieuwsbrief en ontvang informatie over onze aanbiedingen, kortingen, enz!