Iberische gran reserva Chorizo van eikel-varkens (Bellota) van Arturo Sánchez.

0.9 - 1.2 kg 38.8 € / kg
46.67 € (BTW inclusief)
Deze hele Iberische chorizo gran reserva van eikel-varkens (Bellota) is een product met een unieke en onvergelijkbare sappigheid en smaak, het resultaat van een maximale ambachtelijke vervaardiging. Vervaardigd met het meest selecte vlees van het Iberische eikel-varken (Bellota) en verpakt in natuurlijke darm, met gebruik van natuurlijke specerijen, met de hand gebonden en in een 'klok' van eikenhout gerijpt. Deze rijping in natuurlijke drogerijen neemt meer dan vijf maanden in beslag.
 
Toevoegen mandje
  • MERK
  • DETAILS
  • SUGGESTIES
  • REVIEWS
  • VERZENDKOSTEN
  • RETOUREN

ARTURO SÁNCHEZ

Hablar de Arturo Sánchez es hablar de la joya de la gastronomía. Productos procedentes de cerdos ibéricos criados en libertad. Si a ello le sumamos una fabricación artesanal, donde cada pieza es cuidada al máximo detalle, con una curación completamente natural, sin prisas, estamos hablando de unos productos únicos, inigualables.
ARTURO SÁNCHEZ
Presentatie : Heel
Categorie : Chorizo
Ras : Iberisch
Oorsprong : Castilla en León
Rijpingsperiode : 6 maanden
Formaat : De Iberische chorizo gran reserva van eikel-varkens (Bellota) wordt gepresenteerd als een compleet deel, in een gemakkelijk te openen vacuüm-verpakking.
ARTURO SÁNCHEZ
Bewaring : De Iberische chorizo gran reserva van eikel-varkens (Bellota) dient gekoeld bewaard te worden, tussen de0-6ºc.
Verbruik : Het wordt aangeraden dit product binnen een jaar te consumeren. Eenmaal geopend en uit de verpakking gehaald, binnen 15-20 dagen op kamertemperatuur consumeren.
Uitleg Snijtechnieken:

Stap   Stap   Stap   Stap   Stap  

DOWNLOAD PDF

Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.

SCHRIJF UW REVIEW
Schrijf uw review over Iberische gran reserva Chorizo van eikel-varkens (Bellota) van Arturo Sánchez.
Uw waardering voor dit product
Klik op de sterretjes
Land: Provincie: Postcode:

Geschatte verzendkosten: . Levertijd: werkdagen.

Leveringskosten naar zijn gratis bij bestellingen over de €*.

U kunt de exacte verzendkosten berekenen voordat u de definitieve aankoop indient. Hiervoor dient u uw land en/of regio in te voeren.

Wij versturen aan alle landen binnen de Europese Unie en Monaco. Wij versturen niet aan Zwitserland, noch naar de Canarische Eilanden. Klik hier om alle verzend- en leveringskosten te zien.

Gratis verzending *
Bestellingen boven de 200 €: Gibraltar, Portugal, Spanje, Spanje Balearen en Zuid-Frankrijk.
Bestellingen boven de 250 €: Andorra, Oostenrijk, België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Luxemburg, Nederland en Verenigd Koninkrijk.
Bestellingen boven de 350 €: Bulgarije, Kroatië, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Letland, Litouwen, Malta, Monaco, Polen, Roemenië, Slowakije, Slovenië en Zweden.
* Zorg ervoor dat alle producten uit de bestelling van dezelfde producent zijn.
Wanneer het product niet in goede staat is aangekomen of niet klopt met uw bestelling, vervangen wij deze voor een nieuw product of storten we uw betaling terug.

Hoe weet ik of mijn product in slechte staat is?

Klik hier om onze Retour-voorwaarden te zien

Nieuwsbrief
AANMELDEN
Registreer u gratis voor onze nieuwsbrief en ontvang informatie over onze aanbiedingen, kortingen, enz!