Iberische extra natuurlijk ambachtelijke chorizo van eikel-varkens (Bellota) van superieure kwaliteit van Don Agustín

7.87 €
Min. afname van 3 stuks
7.87 € (BTW inclusief)
Deze Iberische extra natuurlijk ambachtelijke chorizo van eikel-varkens (Bellota) van superieure kwaliteit van Don Agustín is gemaakt met een selectie van vlees van het Iberische varken en is één van de meest representatieve producten in de grote familie van Iberische producten. Voor de bereiding worden de traditionele recepten gevolgd die we geërfd hebben van onze voorouders, daarbij de beste kwaliteit natuurlijke producten gebruikend: zout, paprikapoeder uit La Vera en natuurlijke kruiden. Deze w maakt deel uit van een gelimiteerde productielijn waarvan de producten komen van de meest uitstekende selectie van eikel-dieren, uitsluitend gekozen van tussen delen die als excellent gecatalogeerd worden. Mede dankzij een buitengewoon langzame en zorgvuldige droging zijn deze producten een authentiek gastronomisch pareltje, het ware summum van de Iberische producten.
 
Toevoegen mandje
  • MERK
  • DETAILS
  • SUGGESTIES
  • REVIEWS
  • VERZENDKOSTEN
  • RETOUREN

DON AGUSTÍN

Don Agustín, summum van Iberische producten van Guijuelo, is een gelimiteerde productielijn waarvan de producten komen van de meest uitstekende selectie van eikel-dieren, uitsluitend gekozen vantussen delen die als excellent gecatalogeerd worden. Mede dankzij een buitengewoon langzame en zorgvuldige droging zijn deze producten een authentiek gastronomisch pareltje, het ware summum van de Iberische producten.
DON AGUSTÍN
Presentatie : Heel
Categorie : Chorizo
Ras : Iberisch
Voeding : van Bellota
Bewerking : Eikel-varkens (Bellota) slaat op de dieren die, gedurende de periode voorafgaand aan de slachting, geleefd hebben op de "montanera" manier, dat wil zeggen dat ze zich gevoed hebben met wat de weide of het bosland te bieden hebben: eikels, (kruide)planten en wortels, wat garandeert dat de Iberisch producten die hier vanaf komen van de hoogste kwaliteit zijn.
Oorsprong : Castilla en León
Rijpingsperiode : 38 maanden
Formaat : Wordt vacuüm getrokken, in een rood net geleverd.
DON AGUSTÍN
Bewaring : Gekoeld bewaren en één uur alvorens te consumeren uit de koelkast halen.
Verbruik : Binnen het jaar volgend op de ontvangst consumeren.
Uitleg Snijtechnieken:

Stap   Stap   Stap   Stap   Stap  

DOWNLOAD PDF

Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.

SCHRIJF UW REVIEW
Schrijf uw review over Iberische extra natuurlijk ambachtelijke chorizo van eikel-varkens (Bellota) van superieure kwaliteit van Don Agustín
Uw waardering voor dit product
Klik op de sterretjes
Land: Provincie: Postcode:

Geschatte verzendkosten: . Levertijd: werkdagen.

Leveringskosten naar zijn gratis bij bestellingen over de €*.

U kunt de exacte verzendkosten berekenen voordat u de definitieve aankoop indient. Hiervoor dient u uw land en/of regio in te voeren.

Wij versturen aan alle landen binnen de Europese Unie en Monaco. Wij versturen niet aan Zwitserland, noch naar de Canarische Eilanden. Klik hier om alle verzend- en leveringskosten te zien.

Gratis verzending *
Bestellingen boven de 200 €: Gibraltar, Portugal, Spanje, Spanje Balearen en Zuid-Frankrijk.
Bestellingen boven de 250 €: Andorra, Oostenrijk, België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Luxemburg, Nederland en Verenigd Koninkrijk.
Bestellingen boven de 350 €: Bulgarije, Kroatië, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Letland, Litouwen, Malta, Monaco, Polen, Roemenië, Slowakije, Slovenië en Zweden.
* Zorg ervoor dat alle producten uit de bestelling van dezelfde producent zijn.
Wanneer het product niet in goede staat is aangekomen of niet klopt met uw bestelling, vervangen wij deze voor een nieuw product of storten we uw betaling terug.

Hoe weet ik of mijn product in slechte staat is?

Klik hier om onze Retour-voorwaarden te zien

Nieuwsbrief
AANMELDEN
Registreer u gratis voor onze nieuwsbrief en ontvang informatie over onze aanbiedingen, kortingen, enz!