Iberische chorizo van grasgevoerde varkens van Revisan Ibéricos gesneden

3.22 € 100 gr 32.2 €/gr
Min. afname van 5 stuks
3.22 € (BTW inclusief)
De Iberische chorizo van grasgevoerde varkens wordt gemaakt van een selectie van vlees van het Iberische varken en is één van de meest representatieve producten in de grote familie van Iberische streekproducten. Bij de vervaardiging worden traditionele recepten gebruikt van onze voorouders, in combinatie met natuurlijke producten van de hoogste kwaliteit: zout, paprikapoeder en natuurlijke specerijen.
 
Toevoegen mandje
  • MERK
  • DETAILS
  • SUGGESTIES
  • REVIEWS
  • VERZENDKOSTEN
  • RETOUREN

REVISAN IBÉRICOS

Revisan Ibéricos is een modern en dynamisch bedrijf dat blijft groeien in haar missie om producten en productieprocessen te perfectioneren. Het samenbrengen van traditie en innovatie zort ervoor dat ze een referentie blijfen in een steeds professionelere sector. Revisan Ibéricos is gecertificeerd voor de kwaliteitseisen van IFS Food V.6, de meest veeleisende certificering in de sector, en dit wordt gedeeld met een klein % andere bedrijven. Revisan Ibéricos is ook ISO 9001 gecertificeerd, wat een kader biedt voor het uitvoeren van een systematische focus op de procedés van de onderneming.
REVISAN IBÉRICOS
Presentatie : Gesneden
Categorie : Chorizo
Ras : Iberisch
Voeding : uit de Weides
Oorsprong : Castilla en León
Rijpingsperiode : 6 maanden
Formaat : De Iberische chorizo van grasgevoerde varkens wordt gepresenteerd in een vacuüm-verpakking op een kartonnen blad, in een kartonnen verpakking.
REVISAN IBÉRICOS
Bewaring : De Iberische chorizo van grasgevoerde varkens dient gekoeld bewaard te worden. Na opening gelieve het best gekoeld in hard plastic bewaren.
Verbruik : Het wordt aangeraden dit product binnen een jaar na ontvangst te consumeren. Eenmaal geopend wordt geadviseerd het product binnen een maand te consumeren, om te voorkomen dat deze zijn excellente kwaliteiten verliest.
Uitleg Snijtechnieken:

Stap   Stap   Stap   Stap   Stap  

DOWNLOAD PDF

Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.

SCHRIJF UW REVIEW
Schrijf uw review over Iberische chorizo van grasgevoerde varkens van Revisan Ibéricos gesneden
Uw waardering voor dit product
Klik op de sterretjes
Land: Provincie: Postcode:

Geschatte verzendkosten: . Levertijd: werkdagen.

Leveringskosten naar zijn gratis bij bestellingen over de €*.

U kunt de exacte verzendkosten berekenen voordat u de definitieve aankoop indient. Hiervoor dient u uw land en/of regio in te voeren.

Wij versturen aan alle landen binnen de Europese Unie en Monaco. Wij versturen niet aan Zwitserland, noch naar de Canarische Eilanden. Klik hier om alle verzend- en leveringskosten te zien.

Gratis verzending *
Bestellingen boven de 200 €: Gibraltar, Portugal, Spanje, Spanje Balearen en Zuid-Frankrijk.
Bestellingen boven de 250 €: Andorra, Oostenrijk, België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Luxemburg, Nederland en Verenigd Koninkrijk.
Bestellingen boven de 350 €: Bulgarije, Kroatië, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Letland, Litouwen, Malta, Monaco, Polen, Roemenië, Slowakije, Slovenië en Zweden.
* Zorg ervoor dat alle producten uit de bestelling van dezelfde producent zijn.
Wanneer het product niet in goede staat is aangekomen of niet klopt met uw bestelling, vervangen wij deze voor een nieuw product of storten we uw betaling terug.

Hoe weet ik of mijn product in slechte staat is?

Klik hier om onze Retour-voorwaarden te zien

Nieuwsbrief
AANMELDEN
Registreer u gratis voor onze nieuwsbrief en ontvang informatie over onze aanbiedingen, kortingen, enz!