Spirulina van Samarkand

125.7 € / gr
13.2 € (BTW inclusief)
Deze spirulina van Samarkand is een blauw groene zoetwater alg met een spiraalvorm. Het wordt sinds duizenden jaren gebruikt als voedingsbron. Het bevat fytonutriënten (Chlorofyl, fycocyanine), vitamines (waaronder B12), mineralen, vetzuren omega-3 en omega-6. Het is de meest geconcentreerde bron van proteïnen die we sinds mensenheugenis kennen (tot 70%). Het is vooral efficiënt bij gevallen van anemie, demineralisatie en vermoeidheid. Helpt bij fysiek herstel, geeft energie en bevordert de vitaliteit en helpt het organisme te ontgiften. Eigenschappen van spirulina: Bevat een grote hoeveelheid chlorofyl wat helpt bij het elimineren van giffen uit het lichaam. Het is een bron van vitaminen en mineralen, ideaal bij bloedarmoede. Het is een bron van proteïnen, veel gemakkelijker verteerbaar en opneembaar dan welk ander dierlijk proteïne dan ook. Helpt de spiermassa te vergroten.
 
Toevoegen mandje
  • MERK
  • REVIEWS
  • VERZENDKOSTEN
  • RETOUREN

REGIONAL CO.

Sinds 1921 staat Regional Co. voor traditie, kwaliteit en een grote ervaring in het selecteren van de beste basisstoffen voor de internationale markten. Passie en devotie voor de smaken en parfums van de wereld. Natuurlijke, met de hand geselecteerde producten en verpakt in nobele en authentieke materialen. Dat alles met de kwaliteit en de garantie dat een bedrijf met een massieve basis kan aanbieden.
Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.

SCHRIJF UW REVIEW
Schrijf uw review over Spirulina van Samarkand
Uw waardering voor dit product
Klik op de sterretjes
Land: Provincie: Postcode:

Geschatte verzendkosten: . Levertijd: werkdagen.

Leveringskosten naar zijn gratis bij bestellingen over de €*.

U kunt de exacte verzendkosten berekenen voordat u de definitieve aankoop indient. Hiervoor dient u uw land en/of regio in te voeren.

Wij versturen aan alle landen binnen de Europese Unie en Monaco. Wij versturen niet aan Zwitserland, noch naar de Canarische Eilanden. Klik hier om alle verzend- en leveringskosten te zien.

Gratis verzending *
Bestellingen boven de 200 €: Gibraltar, Portugal, Spanje, Spanje Balearen en Zuid-Frankrijk.
Bestellingen boven de 250 €: Andorra, Oostenrijk, België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Luxemburg, Nederland en Verenigd Koninkrijk.
Bestellingen boven de 350 €: Bulgarije, Kroatië, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Letland, Litouwen, Malta, Monaco, Polen, Roemenië, Slowakije, Slovenië en Zweden.
* Zorg ervoor dat alle producten uit de bestelling van dezelfde producent zijn.
Wanneer het product niet in goede staat is aangekomen of niet klopt met uw bestelling, vervangen wij deze voor een nieuw product of storten we uw betaling terug.

Hoe weet ik of mijn product in slechte staat is?

Klik hier om onze Retour-voorwaarden te zien

Nieuwsbrief
AANMELDEN
Registreer u gratis voor onze nieuwsbrief en ontvang informatie over onze aanbiedingen, kortingen, enz!