Nootmuskaat van Regional Co.

183.3 € / gr
8.25 € (BTW inclusief)
Deze nootmuskaat van Regional Co. heeft veel goede eigenschappen voor de gezondheid: 1. Het is een goede remedie tegen maagproblemen. 2. Versterkt het cardiovasculaire systeem en het is bevorderlijk voor de bloedsomloop en menstruatieproblemen. 3. Het is een excellent kalmeermiddel tegen zenuwen en tegelijkertijd helpt het in te slapen en slapeloosheid weg te nemen. 4. Het kan een stimulerings- en verjongingsmiddel zijn. 5. Dankzij z'n antibacteriële eigenschappen wordt het gebruikt om verschillende soorten ziektekiemen te elimineren. Een beetje schaven om een licht zoete, zachte en zeer sterk ruikende smaak toe te voegen. Combineert prima met andere, sterkere specerijen zoals peper. Wordt gebruikt in soepbereidingen, witte sauzen, groenten, op de spinazie of snijbiet, op de spruitjes, op de bloemkool en de broccoli maar ook in recepten met ei, aardappelen en pasta. Gaat goed samen met vis, stoofpotten en vleesbereidingen van kalf en lam. Het aroma van de muskaatnoot komt vrij als je hem wrijft en daarna vervaagt ze heel snel, daarom is het beter om het te schaven op het moment van serveren.
 
Toevoegen mandje
  • MERK
  • REVIEWS
  • VERZENDKOSTEN
  • RETOUREN

REGIONAL CO.

Sinds 1921 staat Regional Co. voor traditie, kwaliteit en een grote ervaring in het selecteren van de beste basisstoffen voor de internationale markten. Passie en devotie voor de smaken en parfums van de wereld. Natuurlijke, met de hand geselecteerde producten en verpakt in nobele en authentieke materialen. Dat alles met de kwaliteit en de garantie dat een bedrijf met een massieve basis kan aanbieden.
Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.

SCHRIJF UW REVIEW
Schrijf uw review over Nootmuskaat van Regional Co.
Uw waardering voor dit product
Klik op de sterretjes
Land: Provincie: Postcode:

Geschatte verzendkosten: . Levertijd: werkdagen.

Leveringskosten naar zijn gratis bij bestellingen over de €*.

U kunt de exacte verzendkosten berekenen voordat u de definitieve aankoop indient. Hiervoor dient u uw land en/of regio in te voeren.

Wij versturen aan alle landen binnen de Europese Unie en Monaco. Wij versturen niet aan Zwitserland, noch naar de Canarische Eilanden. Klik hier om alle verzend- en leveringskosten te zien.

Gratis verzending *
Bestellingen boven de 200 €: Gibraltar, Portugal, Spanje, Spanje Balearen en Zuid-Frankrijk.
Bestellingen boven de 250 €: Andorra, Oostenrijk, België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Luxemburg, Nederland en Verenigd Koninkrijk.
Bestellingen boven de 350 €: Bulgarije, Kroatië, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Letland, Litouwen, Malta, Monaco, Polen, Roemenië, Slowakije, Slovenië en Zweden.
* Zorg ervoor dat alle producten uit de bestelling van dezelfde producent zijn.
Wanneer het product niet in goede staat is aangekomen of niet klopt met uw bestelling, vervangen wij deze voor een nieuw product of storten we uw betaling terug.

Hoe weet ik of mijn product in slechte staat is?

Klik hier om onze Retour-voorwaarden te zien

Nieuwsbrief
AANMELDEN
Registreer u gratis voor onze nieuwsbrief en ontvang informatie over onze aanbiedingen, kortingen, enz!