Maca van Samarkand

67.8 € / gr
11.19 € (BTW inclusief)
Deze maca van Samarkand, ook wel Peruaanse gingseng genoemd, is een kruidenplant van het Peruaanse en Boliviaanse Andes gebergte, waar hij verbouwd wordt voor zowel z'n nutritieve kwaliteiten alsook voor z'n faam die zegt dat z'n wortels eigenschappen bezitten die de vruchtbaarheid verhogen en het libido verbeteren. Volgens de lokale traditie werd maca gebruikt door Inca krijgers gebruikt om hun agressiviteit tijdens de veldslag te stimuleren. Maca wordt door de inheemse bevolking ook als afrodisiacum gezien die bovendien de fertiliteit verhoogt. Maca verhoogt de energie en vitaliteit en verkwikt ons organisme, wat ons een grotere fysieke en mentale resistentie geeft. Eigenschappen van maca: Het versterkt het immuunsysteem. Regelt en verhoogt de functionaliteit van het endocriensysteem, de klieren die de nodige hormonen produceren voor de essentiële lichaams- en metabolismefuncties zoals vruchtbaarheid, seksualiteit, de spijsvertering, de hersenen en de fysiologie van het zenuwstelsel, en de energieniveaus. Verbetert het geheugen en de hersenwerking. Versterkt en vergroot het libido, de weerstand, het sportieve rendement en het goed voelen in het algemeen.
 
Toevoegen mandje
  • MERK
  • REVIEWS
  • VERZENDKOSTEN
  • RETOUREN

REGIONAL CO.

Sinds 1921 staat Regional Co. voor traditie, kwaliteit en een grote ervaring in het selecteren van de beste basisstoffen voor de internationale markten. Passie en devotie voor de smaken en parfums van de wereld. Natuurlijke, met de hand geselecteerde producten en verpakt in nobele en authentieke materialen. Dat alles met de kwaliteit en de garantie dat een bedrijf met een massieve basis kan aanbieden.
Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.

SCHRIJF UW REVIEW
Schrijf uw review over Maca van Samarkand
Uw waardering voor dit product
Klik op de sterretjes
Land: Provincie: Postcode:

Geschatte verzendkosten: . Levertijd: werkdagen.

Leveringskosten naar zijn gratis bij bestellingen over de €*.

U kunt de exacte verzendkosten berekenen voordat u de definitieve aankoop indient. Hiervoor dient u uw land en/of regio in te voeren.

Wij versturen aan alle landen binnen de Europese Unie en Monaco. Wij versturen niet aan Zwitserland, noch naar de Canarische Eilanden. Klik hier om alle verzend- en leveringskosten te zien.

Gratis verzending *
Bestellingen boven de 200 €: Gibraltar, Portugal, Spanje, Spanje Balearen en Zuid-Frankrijk.
Bestellingen boven de 250 €: Andorra, Oostenrijk, België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Luxemburg, Nederland en Verenigd Koninkrijk.
Bestellingen boven de 350 €: Bulgarije, Kroatië, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Letland, Litouwen, Malta, Monaco, Polen, Roemenië, Slowakije, Slovenië en Zweden.
* Zorg ervoor dat alle producten uit de bestelling van dezelfde producent zijn.
Wanneer het product niet in goede staat is aangekomen of niet klopt met uw bestelling, vervangen wij deze voor een nieuw product of storten we uw betaling terug.

Hoe weet ik of mijn product in slechte staat is?

Klik hier om onze Retour-voorwaarden te zien

Nieuwsbrief
AANMELDEN
Registreer u gratis voor onze nieuwsbrief en ontvang informatie over onze aanbiedingen, kortingen, enz!