Kurkumapoeder van Samarkand

56 € / gr
7.98 € (BTW inclusief)
Dit kurkumapoeder van Samarkand is een zeer veel gebruikt specerij in India en in Zuidoost-Azië. Het wordt sinds meer dan vierduizend jaar in de gastronomie gebruikt en ook in de geneeskunde tegen verschillende ziektes. Eigenschappen: Bij maagproblemen: het is een goede hulp bij sommige spijsverteringsproblemen, omdat het zweten bevordert en het verteren bevordert. Het wordt aanbevolen bij personen met dyspepsie, gebrek aan honger, gastritis, langzame vertering. Om winderigheid tegen te gaan: dankzij het feit dat kurkuma carminatief is, worden de gassen die zich in de darmen ophouden geholpen het lichaam te verlaten. Het wordt aanbevolen om darmkrampen en winderigheid te voorkomen, ook bij maagspierontspanningen. Bij het verhelpen van leverproblemen: het is een fantastisch gal-opwekker, wat de functies van de lever beschermt. Bij reumatoïde artritis en het carpaletunnelsyndroom: dankzij z'n ontstekingsremmende eigenschappen is het een hulp voor patiënten die lijden aan reuma, artritis en het carpaletunnelsyndroom. Tegen depressies: sinds duizenden jaren wordt deze specerij gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde om depressies en andere psychologische of affectieve aandoeningen te behandelen of genezen. Kurkuma heeft veel stimulerende effecten op het zenuwstelsel en heeft bovendien goede effecten op het immuunsysteem en de gemoedstoestand. Het dient ook om de effecten van stress tegen te gaan. Om het hart te beschermen: onderzoek heeft uitgewezen dat de consumptie van kurkuma de cardiovasculaire gezondheid bevordert. Tegelijkertijd verlaagt het de cholesterol en het gehalte van triacylglycerol in het bloed, op natuurlijke wijze. Het voorkomt hartaanvallen. Bij het verhogen van het immuunsysteem: Dit specerij heeft de capaciteit om de modulaire afweercapaciteit van het lichaam te verhogen, dankzij zijn verschillende voedingsstoffen (zoals zink, koper, of polysachariden). Het is goed voor personen met een laag afweersysteem door stress, voor een examen of een belangrijk evenement. Tegen ademhalingsproblemen: kurkuma wordt in Azië gebruikt om bronchitis natuurlijk te behandelen, met z'n ontstekingsremmende eigenschap. Het is adequaat bij de behandeling van COPD, dankzij z'n ontgiftende eigenschappen. Bij huidproblemen: in poedervorm is het zeer goed tegen aandoeningen zoals voetschimmel of atleetvoet of tegen psoriasis.
 
Toevoegen mandje
  • MERK
  • REVIEWS
  • VERZENDKOSTEN
  • RETOUREN

REGIONAL CO.

Sinds 1921 staat Regional Co. voor traditie, kwaliteit en een grote ervaring in het selecteren van de beste basisstoffen voor de internationale markten. Passie en devotie voor de smaken en parfums van de wereld. Natuurlijke, met de hand geselecteerde producten en verpakt in nobele en authentieke materialen. Dat alles met de kwaliteit en de garantie dat een bedrijf met een massieve basis kan aanbieden.
Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.

SCHRIJF UW REVIEW
Schrijf uw review over Kurkumapoeder van Samarkand
Uw waardering voor dit product
Klik op de sterretjes
Land: Provincie: Postcode:

Geschatte verzendkosten: . Levertijd: werkdagen.

Leveringskosten naar zijn gratis bij bestellingen over de €*.

U kunt de exacte verzendkosten berekenen voordat u de definitieve aankoop indient. Hiervoor dient u uw land en/of regio in te voeren.

Wij versturen aan alle landen binnen de Europese Unie en Monaco. Wij versturen niet aan Zwitserland, noch naar de Canarische Eilanden. Klik hier om alle verzend- en leveringskosten te zien.

Gratis verzending *
Bestellingen boven de 200 €: Gibraltar, Portugal, Spanje, Spanje Balearen en Zuid-Frankrijk.
Bestellingen boven de 250 €: Andorra, Oostenrijk, België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Luxemburg, Nederland en Verenigd Koninkrijk.
Bestellingen boven de 350 €: Bulgarije, Kroatië, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Letland, Litouwen, Malta, Monaco, Polen, Roemenië, Slowakije, Slovenië en Zweden.
* Zorg ervoor dat alle producten uit de bestelling van dezelfde producent zijn.
Wanneer het product niet in goede staat is aangekomen of niet klopt met uw bestelling, vervangen wij deze voor een nieuw product of storten we uw betaling terug.

Hoe weet ik of mijn product in slechte staat is?

Klik hier om onze Retour-voorwaarden te zien

Nieuwsbrief
AANMELDEN
Registreer u gratis voor onze nieuwsbrief en ontvang informatie over onze aanbiedingen, kortingen, enz!