Hennepzaden van Samarkand

66.1 € / gr
9.42 € (BTW inclusief)
Hennepzaden van Samarkand zijn wild en worden sinds duizenden jaren verbouwt. Eén van de meest interessante eigenschappen is zijn gebruik als plantaardige proteïne door zowel mensen als dieren. Zijn rijkdom aan vetzuren maken dat deze zaadjes zeer aan te bevelen zijn om cardiovasculaire aandoeningen te voorkomen of genezen. Ze zijn ideaal tegen constipatie want ze hebben een zeer hoog percentage vezels en zijn, tegelijkertijd, één van de meest goed verteerbare plantaardige proteïnen. Ze bevatten zo'n 23% proteïnen van hoge kwaliteit, verteerbaar en opneembaar. Eén van de hoogste percentages in vergelijking met eender welk andere voedingsstof. Het is rijk aan ijzer en vitamine E. Het bevat ook antioxidanten, zoals caroteen (vitamine A) en cysteïne. Deze substanties helpen de huid te hydrateren en de ogen en celmembranen gezond te houden. Eigenschappen van hennepzaden: brengt ruim voldoende en evenwichtig essentiële vetzuren zoals Omega 3 en 6 in een uitgebalanceerde verhouding, bevat opmerkelijke hoeveelheden ijzer, magnesium, mangaan, fosfor, calcium, potasium en zwavel, vitamine B1, B2, B6, vitamine E, carotenen, hoge dosis chlorofyl en Gamma Linolzuren-GLA, 33% proteïnen die hoogst verteerbaar zijn met alle essentiële aminozuren, verlaagt de hyperactiviteit, nervositeit, depressie en stress. Het verbetert de stoelgang dankzij z'n hoog gehalte aan plantaardige vezels.
 
Toevoegen mandje
  • MERK
  • REVIEWS
  • VERZENDKOSTEN
  • RETOUREN

REGIONAL CO.

Sinds 1921 staat Regional Co. voor traditie, kwaliteit en een grote ervaring in het selecteren van de beste basisstoffen voor de internationale markten. Passie en devotie voor de smaken en parfums van de wereld. Natuurlijke, met de hand geselecteerde producten en verpakt in nobele en authentieke materialen. Dat alles met de kwaliteit en de garantie dat een bedrijf met een massieve basis kan aanbieden.
Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.

SCHRIJF UW REVIEW
Schrijf uw review over Hennepzaden van Samarkand
Uw waardering voor dit product
Klik op de sterretjes
Land: Provincie: Postcode:

Geschatte verzendkosten: . Levertijd: werkdagen.

Leveringskosten naar zijn gratis bij bestellingen over de €*.

U kunt de exacte verzendkosten berekenen voordat u de definitieve aankoop indient. Hiervoor dient u uw land en/of regio in te voeren.

Wij versturen aan alle landen binnen de Europese Unie en Monaco. Wij versturen niet aan Zwitserland, noch naar de Canarische Eilanden. Klik hier om alle verzend- en leveringskosten te zien.

Gratis verzending *
Bestellingen boven de 200 €: Gibraltar, Portugal, Spanje, Spanje Balearen en Zuid-Frankrijk.
Bestellingen boven de 250 €: Andorra, Oostenrijk, België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Luxemburg, Nederland en Verenigd Koninkrijk.
Bestellingen boven de 350 €: Bulgarije, Kroatië, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Letland, Litouwen, Malta, Monaco, Polen, Roemenië, Slowakije, Slovenië en Zweden.
* Zorg ervoor dat alle producten uit de bestelling van dezelfde producent zijn.
Wanneer het product niet in goede staat is aangekomen of niet klopt met uw bestelling, vervangen wij deze voor een nieuw product of storten we uw betaling terug.

Hoe weet ik of mijn product in slechte staat is?

Klik hier om onze Retour-voorwaarden te zien

Nieuwsbrief
AANMELDEN
Registreer u gratis voor onze nieuwsbrief en ontvang informatie over onze aanbiedingen, kortingen, enz!