Chia van Samarkand

34 € / gr
6.39 € (BTW inclusief)
Deze chia van Samarkand is een plant die behoort tot de munt familie afkomstig uit Mexico en Guatemala, waar de zaadjes een basiselement waren in het dieet van de Maya's en Azteken gedurende eeuwen. Afkomstig van de Salvia hispanica plant die sinds meer dan 4.000 jaar verbouwd wordt en de Azteken hadden toen al kennis over de toepassingen en werkingen van de plant. De chiazaadjes zijn opmerkelijk door hun rijkdom aan voedingscomponenten zoals poly-onverzadigde vetzuren (omega 3 en 6), voedingsvezels, vitaminen en mineralen. De effecten op de gezondheid zijn onder andere een verhoogd energiegehalte, stabiliseren van suiker in het bloed, de spijsvertering bevorderen en het cholesterol verlagen. Eigenschappen van de chiazaadjes: Bevat alle essentiële aminozuren. Het is het kruid met het hoogste gehalte omega's. Het helpt de spijsvertering door de darmfunctie te regelen door de natuurlijke bron aan vezels. Het is een natuurlijke bron van calcium, fosfor en magnesium, vitaal voor de beenderen en tanden. Voorkomt osteoporose.
 
Toevoegen mandje
  • MERK
  • REVIEWS
  • VERZENDKOSTEN
  • RETOUREN

REGIONAL CO.

Sinds 1921 staat Regional Co. voor traditie, kwaliteit en een grote ervaring in het selecteren van de beste basisstoffen voor de internationale markten. Passie en devotie voor de smaken en parfums van de wereld. Natuurlijke, met de hand geselecteerde producten en verpakt in nobele en authentieke materialen. Dat alles met de kwaliteit en de garantie dat een bedrijf met een massieve basis kan aanbieden.
Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.

SCHRIJF UW REVIEW
Schrijf uw review over Chia van Samarkand
Uw waardering voor dit product
Klik op de sterretjes
Land: Provincie: Postcode:

Geschatte verzendkosten: . Levertijd: werkdagen.

Leveringskosten naar zijn gratis bij bestellingen over de €*.

U kunt de exacte verzendkosten berekenen voordat u de definitieve aankoop indient. Hiervoor dient u uw land en/of regio in te voeren.

Wij versturen aan alle landen binnen de Europese Unie en Monaco. Wij versturen niet aan Zwitserland, noch naar de Canarische Eilanden. Klik hier om alle verzend- en leveringskosten te zien.

Gratis verzending *
Bestellingen boven de 200 €: Gibraltar, Portugal, Spanje, Spanje Balearen en Zuid-Frankrijk.
Bestellingen boven de 250 €: Andorra, Oostenrijk, België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Luxemburg, Nederland en Verenigd Koninkrijk.
Bestellingen boven de 350 €: Bulgarije, Kroatië, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Letland, Litouwen, Malta, Monaco, Polen, Roemenië, Slowakije, Slovenië en Zweden.
* Zorg ervoor dat alle producten uit de bestelling van dezelfde producent zijn.
Wanneer het product niet in goede staat is aangekomen of niet klopt met uw bestelling, vervangen wij deze voor een nieuw product of storten we uw betaling terug.

Hoe weet ik of mijn product in slechte staat is?

Klik hier om onze Retour-voorwaarden te zien

Nieuwsbrief
AANMELDEN
Registreer u gratis voor onze nieuwsbrief en ontvang informatie over onze aanbiedingen, kortingen, enz!