Baobabpoeder van Samarkand

99.4 € / gr
11.19 € (BTW inclusief)
Dit Baobabpoeder van Samarkand is afkomstig van een boom, van origine uit Afrika met een heilige eigenschap. Hij is gekend als de levensboom. Z'n stam kan wel 30 meter hoog zijn en z'n levensverwachting rijkt tot 3.000 jaar. Hij heeft alleen blaasjes in de zomer, terwijl z'n takken voor de rest van het jaar droog blijven. Binnen in z'n stam herbergt hij liters water om tijdens de droge maanden te kunnen gebruiken. Het fruit van de Baobab heeft verschillende voordelen voor de gezondheid. Het groeit binnen een harde schil die aan de boom groeit en later wordt het vruchtvlees gedroogd en tot poeder vermalen. Het is een zeer energierijk voedingsmiddel. In het vruchtvlees van de Baobab treffen we 75,6% carbonhydraten aan (bron van energie), 2,3% proteïnen en slechts 0,27% vetten. De baobab is een grote bron van vitamine C (per 100 gram pulp krijgt men tussen de 300 en 500mg vitamine C), een hoeveelheid die veel hoger ligt dan in 100 gram biologische sinaasappelen. Hij heeft bovendien grote re-mineraliserende eigenschappen die ons organisme helpen te revitaliseren, wat zeer aangewezen is in gevallen van bloedarmoede en een gebrek aan energie. Zoet, lichtjes gekarameliseerd van smaak en tevens zuur, is het een ideale toevoeging in gerechten en dranken, shakes, sappen en yoghurts.
 
Toevoegen mandje
  • MERK
  • REVIEWS
  • VERZENDKOSTEN
  • RETOUREN

REGIONAL CO.

Sinds 1921 staat Regional Co. voor traditie, kwaliteit en een grote ervaring in het selecteren van de beste basisstoffen voor de internationale markten. Passie en devotie voor de smaken en parfums van de wereld. Natuurlijke, met de hand geselecteerde producten en verpakt in nobele en authentieke materialen. Dat alles met de kwaliteit en de garantie dat een bedrijf met een massieve basis kan aanbieden.
Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.

SCHRIJF UW REVIEW
Schrijf uw review over Baobabpoeder van Samarkand
Uw waardering voor dit product
Klik op de sterretjes
Land: Provincie: Postcode:

Geschatte verzendkosten: . Levertijd: werkdagen.

Leveringskosten naar zijn gratis bij bestellingen over de €*.

U kunt de exacte verzendkosten berekenen voordat u de definitieve aankoop indient. Hiervoor dient u uw land en/of regio in te voeren.

Wij versturen aan alle landen binnen de Europese Unie en Monaco. Wij versturen niet aan Zwitserland, noch naar de Canarische Eilanden. Klik hier om alle verzend- en leveringskosten te zien.

Gratis verzending *
Bestellingen boven de 200 €: Gibraltar, Portugal, Spanje, Spanje Balearen en Zuid-Frankrijk.
Bestellingen boven de 250 €: Andorra, Oostenrijk, België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Luxemburg, Nederland en Verenigd Koninkrijk.
Bestellingen boven de 350 €: Bulgarije, Kroatië, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Letland, Litouwen, Malta, Monaco, Polen, Roemenië, Slowakije, Slovenië en Zweden.
* Zorg ervoor dat alle producten uit de bestelling van dezelfde producent zijn.
Wanneer het product niet in goede staat is aangekomen of niet klopt met uw bestelling, vervangen wij deze voor een nieuw product of storten we uw betaling terug.

Hoe weet ik of mijn product in slechte staat is?

Klik hier om onze Retour-voorwaarden te zien

Nieuwsbrief
AANMELDEN
Registreer u gratis voor onze nieuwsbrief en ontvang informatie over onze aanbiedingen, kortingen, enz!