Witte aspergepunten D.O. Navarra van Tudelana

11.45 €
Min. afname van 12 stuks
11.45 € (BTW inclusief)
Aspergepunten die toegelaten werden bij de beschermde geografische indicatie "asperge van Navarra", zij hebben een witte kleur, zachte textuur en schaarste of afwezigheid van vezels en een perfecte balans in de zachtheid van de bitterheid op de tong, dat fundamenteel te danken is aan de koude nachten die voorkomen in de regio waar ze verbouwd worden en aan de kwaliteit van het water en de cultivering systemen die hierbij gebruikt worden.
 
Toevoegen mandje
  • MERK
  • REVIEWS
  • VERZENDKOSTEN
  • RETOUREN

LA TUDELANA

Tudelana werd in 1986 geboren als familiebedrijf, toegewijdt aan het commercialiseren en distribueren van conserveproducten. Hun objectief is het promoten van de consumptie van groenten die typisch zijn voor de regio Navarra en het hele nationale territorium en deze consumptie uit te breiden naar de buurlanden en verder.
Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.

SCHRIJF UW REVIEW
Schrijf uw review over Witte aspergepunten D.O. Navarra van Tudelana
Uw waardering voor dit product
Klik op de sterretjes
Land: Provincie: Postcode:

Geschatte verzendkosten: . Levertijd: werkdagen.

Leveringskosten naar zijn gratis bij bestellingen over de €*.

U kunt de exacte verzendkosten berekenen voordat u de definitieve aankoop indient. Hiervoor dient u uw land en/of regio in te voeren.

Wij versturen aan alle landen binnen de Europese Unie en Monaco. Wij versturen niet aan Zwitserland, noch naar de Canarische Eilanden. Klik hier om alle verzend- en leveringskosten te zien.

Gratis verzending *
Bestellingen boven de 200 €: Gibraltar, Portugal, Spanje, Spanje Balearen en Zuid-Frankrijk.
Bestellingen boven de 250 €: Andorra, Oostenrijk, België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Luxemburg, Nederland en Verenigd Koninkrijk.
Bestellingen boven de 350 €: Bulgarije, Kroatië, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Letland, Litouwen, Malta, Monaco, Polen, Roemenië, Slowakije, Slovenië en Zweden.
* Zorg ervoor dat alle producten uit de bestelling van dezelfde producent zijn.
Wanneer het product niet in goede staat is aangekomen of niet klopt met uw bestelling, vervangen wij deze voor een nieuw product of storten we uw betaling terug.

Hoe weet ik of mijn product in slechte staat is?

Klik hier om onze Retour-voorwaarden te zien

Nieuwsbrief
AANMELDEN
Registreer u gratis voor onze nieuwsbrief en ontvang informatie over onze aanbiedingen, kortingen, enz!