Set met een hammes en aanzetstaal Alpina van Steel Blade

1 Eenheid
28.95 € (BTW inclusief)
Deze set met een hammes en een aanzetstaal Alpina van Steel Blade bevat een mes met een lemmet van 28 cm en een heft in zwart polypropeen en een aanzetstaal of messenslijper met dezelfde afwerking. Wordt geleverd in een apart skin-pack.
 
Toevoegen mandje
  • MERK
  • REVIEWS
  • VERZENDKOSTEN
  • RETOUREN

STEELBLADE

Steel Blade is een bedrijf dat gestart werd door een groep mensen met een omvangrijke ervaring in de meubel en marketing sector, die altijd de beste prijs - kwaliteitsverhouding zoeken, zoals ze die ook voorstellen voor hun bedrijf. Bij Steel Blade hebben we een grote ervaring met internationale handel en niet zonder succes werken we al jaren met bedrijven van verschillende nationaliteiten.
Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.

SCHRIJF UW REVIEW
Schrijf uw review over Set met een hammes en aanzetstaal Alpina van Steel Blade
Uw waardering voor dit product
Klik op de sterretjes
Land: Provincie: Postcode:

Geschatte verzendkosten: . Levertijd: werkdagen.

Leveringskosten naar zijn gratis bij bestellingen over de €*.

U kunt de exacte verzendkosten berekenen voordat u de definitieve aankoop indient. Hiervoor dient u uw land en/of regio in te voeren.

Wij versturen aan alle landen binnen de Europese Unie en Monaco. Wij versturen niet aan Zwitserland, noch naar de Canarische Eilanden. Klik hier om alle verzend- en leveringskosten te zien.

Gratis verzending *
Bestellingen boven de 200 €: Gibraltar, Portugal, Spanje, Spanje Balearen en Zuid-Frankrijk.
Bestellingen boven de 250 €: Andorra, Oostenrijk, België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Luxemburg, Nederland en Verenigd Koninkrijk.
Bestellingen boven de 350 €: Bulgarije, Kroatië, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Letland, Litouwen, Malta, Monaco, Polen, Roemenië, Slowakije, Slovenië en Zweden.
* Zorg ervoor dat alle producten uit de bestelling van dezelfde producent zijn.
Wanneer het product niet in goede staat is aangekomen of niet klopt met uw bestelling, vervangen wij deze voor een nieuw product of storten we uw betaling terug.

Hoe weet ik of mijn product in slechte staat is?

Klik hier om onze Retour-voorwaarden te zien

Nieuwsbrief
AANMELDEN
Registreer u gratis voor onze nieuwsbrief en ontvang informatie over onze aanbiedingen, kortingen, enz!