Ham cover in het bruin van Steel Blade

1 Eenheid
9.3 € (BTW inclusief)
Deze ham cover in het bruin van Steel Blade is een toegevoegde waarde. Op deze manier geef je de ham meer elegantie en blijft hij goed beschermd.
 
Toevoegen mandje
  • MERK
  • REVIEWS (1)
  • VERZENDKOSTEN
  • RETOUREN

STEELBLADE

Steel Blade is een bedrijf dat gestart werd door een groep mensen met een omvangrijke ervaring in de meubel en marketing sector, die altijd de beste prijs - kwaliteitsverhouding zoeken, zoals ze die ook voorstellen voor hun bedrijf. Bij Steel Blade hebben we een grote ervaring met internationale handel en niet zonder succes werken we al jaren met bedrijven van verschillende nationaliteiten.
Nota:
Satisfeito
"Bastante satisfeito"
1

SCHRIJF UW REVIEW
Schrijf uw review over Ham cover in het bruin van Steel Blade
Uw waardering voor dit product
Klik op de sterretjes
Land: Provincie: Postcode:

Geschatte verzendkosten: . Levertijd: werkdagen.

Leveringskosten naar zijn gratis bij bestellingen over de €*.

U kunt de exacte verzendkosten berekenen voordat u de definitieve aankoop indient. Hiervoor dient u uw land en/of regio in te voeren.

Wij versturen aan alle landen binnen de Europese Unie en Monaco. Wij versturen niet aan Zwitserland, noch naar de Canarische Eilanden. Klik hier om alle verzend- en leveringskosten te zien.

Gratis verzending *
Bestellingen boven de 200 €: Gibraltar, Portugal, Spanje, Spanje Balearen en Zuid-Frankrijk.
Bestellingen boven de 250 €: Andorra, Oostenrijk, België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Luxemburg, Nederland en Verenigd Koninkrijk.
Bestellingen boven de 350 €: Bulgarije, Kroatië, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Letland, Litouwen, Malta, Monaco, Polen, Roemenië, Slowakije, Slovenië en Zweden.
* Zorg ervoor dat alle producten uit de bestelling van dezelfde producent zijn.
Wanneer het product niet in goede staat is aangekomen of niet klopt met uw bestelling, vervangen wij deze voor een nieuw product of storten we uw betaling terug.

Hoe weet ik of mijn product in slechte staat is?

Klik hier om onze Retour-voorwaarden te zien

Nieuwsbrief
AANMELDEN
Registreer u gratis voor onze nieuwsbrief en ontvang informatie over onze aanbiedingen, kortingen, enz!