Ansjovisfilets in olijfolie van Lolin

88.6 € / gr
17.17 € (BTW inclusief)
Deze ansjovisfilets in olijfolie van Lolin combineert de eigeschappen van deze vis met die van de olijf. Dit ambachtelijk product is karakteriserend voor zijn zachte smaak. Twee top basisproducten van de Spaanse gastronomie in een uniek product. Bewaren tussen de 5º en 12ºC.
 
Toevoegen mandje
  • MERK
  • REVIEWS (1)
  • VERZENDKOSTEN
  • RETOUREN

LOLÍN

Kwaliteit en ervaring zijn twee woorden die nauw verbonden zijn aan conserven van Lolin die deze verwerkt heeft in een heus bedrijf. Sinds 1955 heeft het bedrijf zijn stappen gezet richting een minutieus bereidingsproces dat hun geholpen heeft om uit te groeien tot het beste bedrijf van de sector. Lolin heeft zijn conserves synoniem gemaakt voor ansjovis, tonijn uit de Cantabrische zee en witte tonijn van zeer hoge kwaliteit en met een unieke smaak.
Nota:
Loved the anchovies.
"I loved the anchovies. I had them in the north of Spain when I was in Billbao and fell in loved with them ever since. These ones met my expectations. Would def buy again. "
1

SCHRIJF UW REVIEW
Schrijf uw review over Ansjovisfilets in olijfolie van Lolin
Uw waardering voor dit product
Klik op de sterretjes
Land: Provincie: Postcode:

Geschatte verzendkosten: . Levertijd: werkdagen.

Leveringskosten naar zijn gratis bij bestellingen over de €*.

U kunt de exacte verzendkosten berekenen voordat u de definitieve aankoop indient. Hiervoor dient u uw land en/of regio in te voeren.

Wij versturen aan alle landen binnen de Europese Unie en Monaco. Wij versturen niet aan Zwitserland, noch naar de Canarische Eilanden. Klik hier om alle verzend- en leveringskosten te zien.

Gratis verzending *
Bestellingen boven de 200 €: Gibraltar, Portugal, Spanje, Spanje Balearen en Zuid-Frankrijk.
Bestellingen boven de 250 €: Andorra, Oostenrijk, België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Luxemburg, Nederland en Verenigd Koninkrijk.
Bestellingen boven de 350 €: Bulgarije, Kroatië, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Letland, Litouwen, Malta, Monaco, Polen, Roemenië, Slowakije, Slovenië en Zweden.
* Zorg ervoor dat alle producten uit de bestelling van dezelfde producent zijn.
Wanneer het product niet in goede staat is aangekomen of niet klopt met uw bestelling, vervangen wij deze voor een nieuw product of storten we uw betaling terug.

Hoe weet ik of mijn product in slechte staat is?

Klik hier om onze Retour-voorwaarden te zien

Nieuwsbrief
AANMELDEN
Registreer u gratis voor onze nieuwsbrief en ontvang informatie over onze aanbiedingen, kortingen, enz!