Extra virgen olijfolie van La Chinata

28.8 € / ml
5.6 € (BTW inclusief)
Deze extra virgen olijfolie van La Chinata is het sap van olijven die geoogst werden in de regio van het Gata gebergte, in het noordoosten van de provincie Cáceres. De olie karakteriseert zich door een intens gele kleur met enkele sporen van groen erdoor en een zoete en vlakke smaak, zonder de prikkelende en bittere eigenschappen van de oliën uit het zuiden van Spanje, een vol aroma van rijp fruit en een zeer hoog gehalte aan vetzuren.
 
Toevoegen mandje
  • MERK
  • DETAILS
  • REVIEWS (1)
  • VERZENDKOSTEN
  • RETOUREN

LA CHINATA

De geschiedenis van La Chinata start rond 1932, wanneer hun voorvaderen begonnen met het persen van olijven die van de regio van de sierra de gata (‘gebergte van de kat’) kwamen, in de provincie Cáceres. In die tijd verkreeg men de olie uit zeer primitieve oliemolens. De olijven werden in de stenen of versteende molens verwerkt om verbrijzeld te worden. Zo werd er een pasta verkregen die daarna in een pers werd gestoken om de olijfolie eruit te persen. La Chinata legt zich toe op het bereiden van fijnproevers producten en cosmetische producten gebaseerd op extra virgen olijfolie.
LA CHINATA
Categorie : Olie
Variant : Klassiek
Soort olie : Extra virgen olijfolie
Verpakkingsformaat : Glazen fles
Verpakking : 100 ml
Zuurtegraad : <0.8°
Nota:
Perfecto
"Todo perfecto. servicio excelente"
1

SCHRIJF UW REVIEW
Schrijf uw review over Extra virgen olijfolie van La Chinata
Uw waardering voor dit product
Klik op de sterretjes
Land: Provincie: Postcode:

Geschatte verzendkosten: . Levertijd: werkdagen.

Leveringskosten naar zijn gratis bij bestellingen over de €*.

U kunt de exacte verzendkosten berekenen voordat u de definitieve aankoop indient. Hiervoor dient u uw land en/of regio in te voeren.

Wij versturen aan alle landen binnen de Europese Unie en Monaco. Wij versturen niet aan Zwitserland, noch naar de Canarische Eilanden. Klik hier om alle verzend- en leveringskosten te zien.

Gratis verzending *
Bestellingen boven de 200 €: Gibraltar, Portugal, Spanje, Spanje Balearen en Zuid-Frankrijk.
Bestellingen boven de 250 €: Andorra, Oostenrijk, België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Luxemburg, Nederland en Verenigd Koninkrijk.
Bestellingen boven de 350 €: Bulgarije, Kroatië, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Letland, Litouwen, Malta, Monaco, Polen, Roemenië, Slowakije, Slovenië en Zweden.
* Zorg ervoor dat alle producten uit de bestelling van dezelfde producent zijn.
Wanneer het product niet in goede staat is aangekomen of niet klopt met uw bestelling, vervangen wij deze voor een nieuw product of storten we uw betaling terug.

Hoe weet ik of mijn product in slechte staat is?

Klik hier om onze Retour-voorwaarden te zien

Nieuwsbrief
AANMELDEN
Registreer u gratis voor onze nieuwsbrief en ontvang informatie over onze aanbiedingen, kortingen, enz!