Extra virgen olijfolie van Alfar La Maja

3.96 €
Min. afname van 12 stuks
3.96 € (BTW inclusief)
Deze extra virgen olijfolie van Alfar La Maja in een glazen fles van 250 ml is koud bereidt in minder dan twaalf uur na de olijvenpluk, wat een rendement geeft met een zeer laag vetgehalte maar de olie toch een intens aroma bezorgd. Op deze manier wordt een groen-gele, dikke olie met body verkregen. Met een zuiver aroma dat door z'n levendigheid verrast en doet denken aan verse, groene vruchten. De olie heeft hinten van tomaat en tomatenplant, kruid, artisjok, appel en in mindere mate van banaan en bosvruchten. De smaak is amandel-bitter, licht pittig en uiteindelijk zoet en vloeiend.
 
Toevoegen mandje
  • MERK
  • DETAILS
  • REVIEWS
  • VERZENDKOSTEN
  • RETOUREN

LA MAJA

Agrícola (agrarisch bedrijf) La Maja is een familiebedrijf dat in 1997 werd opgericht. Het houdt zich uitsluitend bezig met het cultiveren van olijven en het maken en verkopen van extra virgen olijfolie. Dankzij het zorgzame werk dat Agrícola La Maja realiseert van het aanplanten van de olijfboom, tot aan het oogsten van de vruchten, alsook tijdens het hele oliebereidingsproces en gedurende het lageren en bottelen, verkrijgen ze uit hun oliemolen in Mendavia, enkele oliën van buitengewone kwaliteit.
LA MAJA
Categorie : Olie
Variant : Klassiek
Soort olie : Extra virgen olijfolie
Kwaliteitsgarantie : Herkomst benaming Navarra
Verpakkingsformaat : Glazen fles
Verpakking : 250 ml
Zuurtegraad : <0.8°
Variëteit : Arbequina
Prijzen : Der Feinschmecker 2014, Gouden medaille tijdens Olive Japan 2014, Gouden medaille tijdens Los Angeles Extra Virgin Olive Oil Competition 2014, Beste van de klas NYIOOC 2014, Gouden medaille tijdens NYIOOC 2013, Zilveren medaille tijdens FLOS OLEI 2013, Beste prijs/kwaliteitsverhouding ter wereld tijdens Terraolivo 2011, Gouden medaille tijdens (Jerusalem, Israel) Los Angeles Extra Virgin Olive Oil Competition 2010, Gouden medaille tijdens (Los Angeles, USA) Olivinus Competition 2009, Gouden medaille tijdens (Mendoza, Argentinië) Románico Esencia 2006, Finalist (Cataluña, Spanje)
Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.

SCHRIJF UW REVIEW
Schrijf uw review over Extra virgen olijfolie van Alfar La Maja
Uw waardering voor dit product
Klik op de sterretjes
Land: Provincie: Postcode:

Geschatte verzendkosten: . Levertijd: werkdagen.

Leveringskosten naar zijn gratis bij bestellingen over de €*.

U kunt de exacte verzendkosten berekenen voordat u de definitieve aankoop indient. Hiervoor dient u uw land en/of regio in te voeren.

Wij versturen aan alle landen binnen de Europese Unie en Monaco. Wij versturen niet aan Zwitserland, noch naar de Canarische Eilanden. Klik hier om alle verzend- en leveringskosten te zien.

Gratis verzending *
Bestellingen boven de 200 €: Gibraltar, Portugal, Spanje, Spanje Balearen en Zuid-Frankrijk.
Bestellingen boven de 250 €: Andorra, Oostenrijk, België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Luxemburg, Nederland en Verenigd Koninkrijk.
Bestellingen boven de 350 €: Bulgarije, Kroatië, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Letland, Litouwen, Malta, Monaco, Polen, Roemenië, Slowakije, Slovenië en Zweden.
* Zorg ervoor dat alle producten uit de bestelling van dezelfde producent zijn.
Wanneer het product niet in goede staat is aangekomen of niet klopt met uw bestelling, vervangen wij deze voor een nieuw product of storten we uw betaling terug.

Hoe weet ik of mijn product in slechte staat is?

Klik hier om onze Retour-voorwaarden te zien

Nieuwsbrief
AANMELDEN
Registreer u gratis voor onze nieuwsbrief en ontvang informatie over onze aanbiedingen, kortingen, enz!