Extra virgen olijfolie Troncal van Ribes-Oli

37.62 €
Min. afname van 3 stuks
37.62 € (BTW inclusief)
De extra virgen olijfolie Troncal van Ribes-Oli komt van de autochtone conventionele olijfgaard. Hij valt op door zijn bittere en pittige eigenschappen. Zijn soorten zijn Arbequina, Alfafara, Villalonga en Blanqueta. Met exceptionele zintuig prikkelende karakteristieken verrijkt zijn smaak alle gerechten uit de mediterrane keuken. Koude persing. Troncal (van de stronk) heeft zijn naam als eerbetoog aan de stronk (tronco) van de olijfboomn. De autochtone olijfboom is een boom die familie is van de olijfboom en heester. Zijn tronk is over het algemeen kort, dik, onregelmatig en lichtgrijs van kleur.
 
Toevoegen mandje
  • MERK
  • DETAILS
  • REVIEWS
  • VERZENDKOSTEN
  • RETOUREN

RIBES-OLI

Gelegen in Beniardá, Ribes-Oli legt zich toe op de cultivatie van olijven, zowel ecologisch als de traditionele variant. Tijdens de periode van november tot en met maart ontvangt het bedrijf de olijven van boeren van de streek en ze verwezenlijkt de aankoop van olijven bij bepaalde leveranciers. In de oliemolen wordt overgegaan tot het persen en een posterieure extractie van olijvensap, wat uiteindelijk verpakt en vercommercialiseerd wordt. Buiten de campagne (april tot oktober) legt Ribes-Oli zich toe op het commercialiseren van verschillende categoriën oliën.
RIBES-OLI
Categorie : Olie
Variant : Klassiek
Soort olie : Extra virgen olijfolie
Verpakkingsformaat : Glazen fles
Verpakking : 5 L
Zuurtegraad : <0.8°
Variëteit : Coupage
Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.

SCHRIJF UW REVIEW
Schrijf uw review over Extra virgen olijfolie Troncal van Ribes-Oli
Uw waardering voor dit product
Klik op de sterretjes
Land: Provincie: Postcode:

Geschatte verzendkosten: . Levertijd: werkdagen.

Leveringskosten naar zijn gratis bij bestellingen over de €*.

U kunt de exacte verzendkosten berekenen voordat u de definitieve aankoop indient. Hiervoor dient u uw land en/of regio in te voeren.

Wij versturen aan alle landen binnen de Europese Unie en Monaco. Wij versturen niet aan Zwitserland, noch naar de Canarische Eilanden. Klik hier om alle verzend- en leveringskosten te zien.

Gratis verzending *
Bestellingen boven de 200 €: Gibraltar, Portugal, Spanje, Spanje Balearen en Zuid-Frankrijk.
Bestellingen boven de 250 €: Andorra, Oostenrijk, België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Luxemburg, Nederland en Verenigd Koninkrijk.
Bestellingen boven de 350 €: Bulgarije, Kroatië, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Letland, Litouwen, Malta, Monaco, Polen, Roemenië, Slowakije, Slovenië en Zweden.
* Zorg ervoor dat alle producten uit de bestelling van dezelfde producent zijn.
Wanneer het product niet in goede staat is aangekomen of niet klopt met uw bestelling, vervangen wij deze voor een nieuw product of storten we uw betaling terug.

Hoe weet ik of mijn product in slechte staat is?

Klik hier om onze Retour-voorwaarden te zien

Nieuwsbrief
AANMELDEN
Registreer u gratis voor onze nieuwsbrief en ontvang informatie over onze aanbiedingen, kortingen, enz!