Extra virgen olijfolie Premium van La Maja

16.82 €
Min. afname van 6 stuks
16.82 € (BTW inclusief)
Deze extra virgen Premium olijfolie van La Maja in een glazen La Maja fles van 500 ml is een exquise coupage (snijding) voor een gelimiteerde jaarlijkse editie. La Maja is het resultaat van een minitieuze selectie van olijfvariëteiten waarbij met grote zorg nauwlettend over de kwaliteit van de olijven gewaakt werd en waarbij het hele koude bereidingsprocess vertroeteld werd om zo alle eigenschappen van de olijf in stand te houden, zoals z'n aroma en kwaliteitseigenschappen. Als resultaat van al deze toewijding krijgen we een perfecte en exlusieve extra virgen olijfolie van 'La Maja', met een groen-gele kleur en een mooi en intens aroma, dat verrast door z’n levendigheid en herinnerd aan vers en groen fruit. Je kan noten van tomatenplant, kruid, artisjok, appel en in mindere mate, een licht kiwi aroma ontwaren. In de mond herbevestigen zich de aroma's en laten een gemiddelde bitterheid en een lichte, vertraagde pittigheid zich appreciëren.
 
Toevoegen mandje
  • MERK
  • DETAILS
  • REVIEWS
  • VERZENDKOSTEN
  • RETOUREN

LA MAJA

Agrícola (agrarisch bedrijf) La Maja is een familiebedrijf dat in 1997 werd opgericht. Het houdt zich uitsluitend bezig met het cultiveren van olijven en het maken en verkopen van extra virgen olijfolie. Dankzij het zorgzame werk dat Agrícola La Maja realiseert van het aanplanten van de olijfboom, tot aan het oogsten van de vruchten, alsook tijdens het hele oliebereidingsproces en gedurende het lageren en bottelen, verkrijgen ze uit hun oliemolen in Mendavia, enkele oliën van buitengewone kwaliteit.
LA MAJA
Categorie : Olie
Variant : Klassiek
Soort olie : Extra virgen olijfolie
Kwaliteitsgarantie : Herkomst benaming Navarra
Verpakkingsformaat : Glazen fles
Verpakking : 500 ml
Zuurtegraad : <0.8°
Variëteit : Coupage
Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.

SCHRIJF UW REVIEW
Schrijf uw review over Extra virgen olijfolie Premium van La Maja
Uw waardering voor dit product
Klik op de sterretjes
Land: Provincie: Postcode:

Geschatte verzendkosten: . Levertijd: werkdagen.

Leveringskosten naar zijn gratis bij bestellingen over de €*.

U kunt de exacte verzendkosten berekenen voordat u de definitieve aankoop indient. Hiervoor dient u uw land en/of regio in te voeren.

Wij versturen aan alle landen binnen de Europese Unie en Monaco. Wij versturen niet aan Zwitserland, noch naar de Canarische Eilanden. Klik hier om alle verzend- en leveringskosten te zien.

Gratis verzending *
Bestellingen boven de 200 €: Gibraltar, Portugal, Spanje, Spanje Balearen en Zuid-Frankrijk.
Bestellingen boven de 250 €: Andorra, Oostenrijk, België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Luxemburg, Nederland en Verenigd Koninkrijk.
Bestellingen boven de 350 €: Bulgarije, Kroatië, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Letland, Litouwen, Malta, Monaco, Polen, Roemenië, Slowakije, Slovenië en Zweden.
* Zorg ervoor dat alle producten uit de bestelling van dezelfde producent zijn.
Wanneer het product niet in goede staat is aangekomen of niet klopt met uw bestelling, vervangen wij deze voor een nieuw product of storten we uw betaling terug.

Hoe weet ik of mijn product in slechte staat is?

Klik hier om onze Retour-voorwaarden te zien

Nieuwsbrief
AANMELDEN
Registreer u gratis voor onze nieuwsbrief en ontvang informatie over onze aanbiedingen, kortingen, enz!