Ecologische extra virgen olijfolie Carrasqueña van Baeturia met etui

12.52 €
Min. afname van 6 stuks
12.52 € (BTW inclusief)
De extra virgen olijfolie van Baeturia is een gecertificeerde ecologishe olijfolie van de Carrasqueña olijfsoort. Gemiddelde fruit intensiteit, met een combinatie van groensoorten en karakteristieken van bladeren en kruid. Je kan ook lichte noten van amandel en aromatische kruiden ontwaren. Je wordt een gemiddelde intensiteit van zowel bitter als pittig gewaar, die zich combineert met hinten van rijp fruit, een lichte amandelgeur en een zekere herinnering aan behoorlijk doordringend groen. Komt in een elegant etui.
 
Toevoegen mandje
  • MERK
  • DETAILS
  • REVIEWS
  • VERZENDKOSTEN
  • RETOUREN

BAETURIA

Bij Baeturia geloven ze in traditie, in de manier waarop heel het bereidingsprocedé van een excellente extra virgen olijfolie verzorgd wordt , dat tegenwoordig ecologisch heet maar dat op de Santo Domingo boerderij nooit anders werd gedaan. Bij Baeturia geloven ze in duurzaamheid van de landbouw met respect voor haar omgeving waarvan de producten respect hebben voor onze gezondheid. Het volledige bereidingsproces van hun ecologische extra virgen olijfolie is zorgvuldig voor het milieu.
BAETURIA
Categorie : Olie
Variant : Ecologisch
Soort olie : Extra virgen olijfolie
Verpakkingsformaat : Glazen fles
Verpakking : 500 ml
Zuurtegraad : <0.2°
Variëteit : Carrasqueña
Prijzen : Prestige Gold 2014, Terra Olivo (Israël) Gold 2013, Terra Olivo (Israël) Olive Japan 2013, Gouden medaille Tokio (Japan) Olivinus 2012, Gouden prijs Mendoza (Argentinië) Prestige Gold 2012, Terra Olivo (Israël)
Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.

SCHRIJF UW REVIEW
Schrijf uw review over Ecologische extra virgen olijfolie Carrasqueña van Baeturia met etui
Uw waardering voor dit product
Klik op de sterretjes
Land: Provincie: Postcode:

Geschatte verzendkosten: . Levertijd: werkdagen.

Leveringskosten naar zijn gratis bij bestellingen over de €*.

U kunt de exacte verzendkosten berekenen voordat u de definitieve aankoop indient. Hiervoor dient u uw land en/of regio in te voeren.

Wij versturen aan alle landen binnen de Europese Unie en Monaco. Wij versturen niet aan Zwitserland, noch naar de Canarische Eilanden. Klik hier om alle verzend- en leveringskosten te zien.

Gratis verzending *
Bestellingen boven de 200 €: Gibraltar, Portugal, Spanje, Spanje Balearen en Zuid-Frankrijk.
Bestellingen boven de 250 €: Andorra, Oostenrijk, België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Luxemburg, Nederland en Verenigd Koninkrijk.
Bestellingen boven de 350 €: Bulgarije, Kroatië, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Letland, Litouwen, Malta, Monaco, Polen, Roemenië, Slowakije, Slovenië en Zweden.
* Zorg ervoor dat alle producten uit de bestelling van dezelfde producent zijn.
Wanneer het product niet in goede staat is aangekomen of niet klopt met uw bestelling, vervangen wij deze voor een nieuw product of storten we uw betaling terug.

Hoe weet ik of mijn product in slechte staat is?

Klik hier om onze Retour-voorwaarden te zien

Nieuwsbrief
AANMELDEN
Registreer u gratis voor onze nieuwsbrief en ontvang informatie over onze aanbiedingen, kortingen, enz!