Bio-Olivenöl nativ extra Beniqueis Ribes-Oli

45.98 €
Min. afname van 3 stuks
45.98 € (BTW inclusief)
De extra virgen olijfolie van Ribes-Oli die ecologisch gecultiveerd wordt komt van de organische olijfgaard van het landgoed. Hier groeien de variëteiten Arbequina, Alfafara en Blanqueta. Beniqueis heeft zijn goede naam te danken aan het feit dat het een van de eerste terreinen was die het bedrijf kocht halfverwege de 20e eeuw en omdat het het eerste perceel is dat de ecologische certificering heeft verkregen. Onderworpen aan natuurlijke overgieting, bewaart het al zijn aroma's, smaak en vitaminecomplexen. Koud geperst. De situering van onze oliemolen, geplaats binnen de eigen boerderij, zorgt ervoor dat het tijdsverloop tussen de oogst en de persing zeer kort is (nog geen twee uur) en op deze manier de organoleptische eigenschappen van het olijven vruchtvlees bewaard blijft.
 
Toevoegen mandje
  • MERK
  • DETAILS
  • REVIEWS (1)
  • VERZENDKOSTEN
  • RETOUREN

RIBES-OLI

Gelegen in Beniardá, Ribes-Oli legt zich toe op de cultivatie van olijven, zowel ecologisch als de traditionele variant. Tijdens de periode van november tot en met maart ontvangt het bedrijf de olijven van boeren van de streek en ze verwezenlijkt de aankoop van olijven bij bepaalde leveranciers. In de oliemolen wordt overgegaan tot het persen en een posterieure extractie van olijvensap, wat uiteindelijk verpakt en vercommercialiseerd wordt. Buiten de campagne (april tot oktober) legt Ribes-Oli zich toe op het commercialiseren van verschillende categoriën oliën.
RIBES-OLI
Categorie : Olie
Variant : Ecologisch
Soort olie : Extra virgen olijfolie
Verpakkingsformaat : Glazen fles
Verpakking : 5 L
Zuurtegraad : <0.8°
Variëteit : Coupage
Prijzen : Beniqueis won de prijs voor de beste ecologische olijfolie tijdens de wedstrijd van de BioFach Exhibition in 2011 te Neurenberg, Duitsland. Dit is de meest prestigieuze beurs voor organische producten.
Nota:
The Discovery
"For my Spouce and myself this Olive Oil is The Discovery of The Year. Last Year :-)

We can strongely recommendant this Oil to prepare your meals.

Please tast It yourself…and compare.
Afterwards You Will agree. "
1

SCHRIJF UW REVIEW
Schrijf uw review over Bio-Olivenöl nativ extra Beniqueis Ribes-Oli
Uw waardering voor dit product
Klik op de sterretjes
Land: Provincie: Postcode:

Geschatte verzendkosten: . Levertijd: werkdagen.

Leveringskosten naar zijn gratis bij bestellingen over de €*.

U kunt de exacte verzendkosten berekenen voordat u de definitieve aankoop indient. Hiervoor dient u uw land en/of regio in te voeren.

Wij versturen aan alle landen binnen de Europese Unie en Monaco. Wij versturen niet aan Zwitserland, noch naar de Canarische Eilanden. Klik hier om alle verzend- en leveringskosten te zien.

Gratis verzending *
Bestellingen boven de 200 €: Gibraltar, Portugal, Spanje, Spanje Balearen en Zuid-Frankrijk.
Bestellingen boven de 250 €: Andorra, Oostenrijk, België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Luxemburg, Nederland en Verenigd Koninkrijk.
Bestellingen boven de 350 €: Bulgarije, Kroatië, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Letland, Litouwen, Malta, Monaco, Polen, Roemenië, Slowakije, Slovenië en Zweden.
* Zorg ervoor dat alle producten uit de bestelling van dezelfde producent zijn.
Wanneer het product niet in goede staat is aangekomen of niet klopt met uw bestelling, vervangen wij deze voor een nieuw product of storten we uw betaling terug.

Hoe weet ik of mijn product in slechte staat is?

Klik hier om onze Retour-voorwaarden te zien

Nieuwsbrief
AANMELDEN
Registreer u gratis voor onze nieuwsbrief en ontvang informatie over onze aanbiedingen, kortingen, enz!